Hva gjør Tante Jul på en helt vanlig søndag?

Ikke så mye, skal jeg si dere. Men vi har faktisk vært i lekeland med barna, og det er ikke noe vi pleier å drive noe særlig med. Pussig nok, for det er et aldeles fantastisk (og kjempestort) lekeland rett på andre siden av byen (link). Tenke seg til at vi aldri har vært der før... Barna koste seg storlig og holdt høyt tempo helt til de ble grinete begge to og vi dro hjem. Nå sitter de i stuen og klimprer på det nyanskaffete ORGELET VÅRT.  Finn.no er veldig greit å ha innimellom, og vi har hatt flaks på "gis bort"-seksjonen i det siste. Seng, stereoanlegg, og nå altså også et orgel. Stua begynner å bli ganske full...

Men tilbake til hva jeg selv har gjort, av mine private Tante Jul-ting. Jeg har ikke gjort ferdig spørsmålene tl adventskalenderen jeg skal ha her på bloggen, jeg har ikke skrevet så mange ord til nanowrimo som jeg gjerne ville (men jeg skal ta meg sammen nå, jeg lover). Derimot har jeg pakket inn to julegaver, og det er ikke å forakte. Jeg har også betalt to ting jeg har "vunnet" på ebay, så nå bør de være på vei til meg snart. Og så har jeg... Nei, det var visst alt.

Jaja, en kan ikke være på topp hver dag.

 

Stikkord:

3 kommentarer

hk

21.11.2011 kl.17:06

Orgel?

Tante Jul

21.11.2011 kl.21:30

hk: Jepp! Et sånt lite elektrisk ett med massevis av knapper, ikke et stort et med piper. Bilde følger, og du kan få spille på det når du kommer på fredag.

Rosabobble

02.12.2011 kl.00:58

Vi bruker dra på lekeland innimellom... Er faktisk ganske lenge siden nå når jeg tenker etter! Guttene våre på 6 og 10 stor koser seg der i allefall!!!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits