NaNoWriMo stats

Puh. Jeg skjerpet meg, som jeg lovet dere og meg selv. Jeg er ikke helt sikker på om jeg er ferdig for dagen, men jeg er ferdig med den scenen (eller kapittelet) jeg så for meg at jeg skulle avslutte i dag, og det er ikke verst.

Kapittelet ble på mer enn 1667, ord som er det en skal skrive per dag for å nå 50000 ord på en måned. I dag har jeg faktisk skrevet 2986 ord. Gjennomsnittet mitt over de dagene jeg har holdt på er for øyeblikket 1961 ord per dag, og i følge statistikken kan jeg være ferdig den tjuefemte(!) november om jeg fortsetter i dette tempoet.

Vel. Å "være ferdig" betyr i den sammenhengen å skrive femti tusen ord. Nå som det bare er ti dager igjen av NaNoWriMo-måneden finnes det en helt annen ting enn ordtelling å ta hensyn til, nemlig slutten. Om en greier femti tusen kan en betrakte seg som vinner i NaNoWriMo, men om en skal ha et manuskript som en kan jobbe videre med i desember og månedene fremover er det viktig å ha med både en begynnelse, en midt, og en slutt. Det sier de i alle fall, de som har greie på det.

Inne i hodet mitt venter tre scener på å bli skrevet, og bare tre. Jeg er ikke sikker på om det er nok for å fylle de 10773 ordene jeg mangler, og jeg er enda mindre sikker på om de holder for å avslutte historien. Den av scenene som antakelig blir den siste består bare av en halvformulert setning og en mulig lokasjon. Ikke så mye å gå på, men når jeg nå tenker meg om har jeg skrevet flere andre scener der jeg startet med enda mindre.

Joda, dette kan bli spennende. Jeg står på!

 

Stikkord:

2 kommentarer

Kia - Nailsncupcakes

21.11.2011 kl.20:05

Og hvis du mangler inspirasjon så er bilder alltid en fin tenkemaskin. Bilder av alle mulig slag, og jeg vet jo at du har mange fine bøker med bilder i!

Tante Jul

21.11.2011 kl.21:32

Kia: Masse fine bøker med bilder i, men jeg kan ikke i farten huske om jeg har noen som kan inspirere meg til å beskrive en slåsskamp i snøen...

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits