Juleshopping

I dag har jeg vært på en timelang juleshoppingrunde på Nordby-senteret. Jeg tror at både Mannen og jeg kan være fornøyde med at jeg dro alene, for han ville ergret seg over at jeg var så treg, og jeg ville blitt stresset og følt at jeg ikke rakk alt jeg skulle. Det gikk med (mye) mere penger enn det jeg liker å bruke på en dag, men nå skal i alle fall ikke gjestene mine gå sultne eller mangle noe å gjøre i helgen!

Ekstra lysmasse og lysfarge er kjøpt inn, sånn i tilfelle - vi kunne kanskje greid oss med det jeg har i kjelleren, om noen har med lysestumper i tillegg. Jeg skyndte meg å løpe ut fra Panduro igjen før jeg så noe mer jeg hadde lyst på. Jeg brukte også en hel del penger og tid på Rusta, selv om jeg knapt kan huske hva jeg fikk med meg derfra. Søstrene Grenes Magasin ble naturligvis besøkt, og nå tror jeg at jeg skal greie å fylle adventskalenderne, særlig ved å spe på med litt godteri - noen av lukene kan godt være mindre fornuftige. Til slutt gikk jeg på matbutikken, der jeg spratt rundt som et pisket skinn med handleliste og penn i høyeste hugg. Jeg fikk krysset av alt på den ene listen min; den andre hadde jeg vært så smart å legge igjen i bilen, så jeg håper at vi ikke får bruk for potetmel en av de nærmeste dagene.

Det tok nesten like lang tid å pakke ut alt da jeg kom hjem som det tok å kjøpe inn alt, så jeg har i alle fall fått nok aktivitet for pengene. Nå skal jeg pakke inn syv julegaver mens jeg hører på slikt som dette:

 

Stikkord:

4 kommentarer

BareIH

23.11.2011 kl.19:26

Godt med alt som er unnagjort. ;) Og nå er det snart advent! Jeg har fått karameller forresten, og jeg har klart å holde meg til å spise to stk, sånn at jeg har litt i desember også! :) De var kjempegode! :D

Eldeen

24.11.2011 kl.12:08

Åh, Tante Jul! Jeg synes du ser så morsom ut oppi hodet mitt, når jeg ser deg for meg sprettende rundt etter julegaver og julemat og andre julete ting.

Nå er det bare EN måned til julaften, og rent bortsett fra det, så var du faktisk en av de aller første jeg tenkte på da jeg våkna i dag. "Åååh, en måned til julaften, i dag MÅÅÅ jeg på bloggen til Tante Jul!"

Tante Jul

24.11.2011 kl.13:03

Eldeen: Ja tenk, bare en eneste måned igjen!

Og så synes jeg det er veldig hyggelig å høre at du tenkte på meg da du våknet :)

Eldeen

24.11.2011 kl.13:11

Hihi, det var en ganske hyggelig tanke å tenke også, tenk! ;D Åååh, jeg gleder meg sånn til jul! :D

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits