It is idnight and the oon is up

Nei, det er den slett ikke. Det er overskyet, det regner og det blåser, og det er i det hele tatt et skikkelig møkkavær. Det blir altså ikke snø til juleverkstedet i år heller, men det får bare stå til for i morgen (i dag) er vi nemlig i gang, og da kan vi fokusere mer på julekos inne enn på julevær ute :)

I dag har jeg ryddet og støvsugd så godt det gikk, og sånn helt på tampen kom jeg på at jeg måtte lage pepperkakedeig også. Jeg lagde deig til Amandas pepperkaker som jeg har gjort de tre siste årene, etter at jeg så en link til oppskriften på amandas blogg (allaharenbok). Det at hun ikke hadde bakt dem selv hindret meg ikke i å oppkalle dem etter henne, og de er virkelig avsindig gode så det kan hun være fornøyd med. Deigen MÅ lages dagen i forveien, og nå får den stå og godgjøre seg til en gang utpå dagen i morgen.

Nå skal jeg legge meg så jeg får sovet litt før jeg starter i morgen, forhåpentligvis kommer ikke barna til å våkne så veldig mange ganger i natt.

Jeg gleder meg!!!

 

Stikkord:

3 kommentarer

Amanda (Alla har en bok)

25.11.2011 kl.15:40

I år har jag också bakat dem själv!

De "knäckiga", med grädde, utan ägg, ja?

Bilden kommer.

(Om inte Felix hinner äta upp dem först. Jag älskar att han älskar dem.)

Tante Jul

25.11.2011 kl.16:09

Amanda (Alla har en bok): Ja, nettopp, de er veldig "knäckiga", og fordi jeg lagde dobbelt porsjon måtte jeg kjøpe mer fløte i dag så jeg er sikker på at vi klarer oss gjennom helgen :)

Gulltopp

25.11.2011 kl.20:25

Så koselig! :) Gleder meg til å lese om det! Vi jukser med ikea-deig. :)

(Sikkert ikke like gode som Amanda sine, men er ikke så farlig for meg, for jeg har sluttet.) Vet du hva? Jeg kjøpte meg 6 julefilmer på amazon til under tollgrensa!

Håper du koser deg med gjester og pepperkaker. Klem

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits