Gårsdagens svar og en vinner

Siden midnatt ligger allerede et nytt spørsmål ute på adventskalenderen min, og bare venter på din oppmerksomhet.

Mens jeg venter på at svarene skal begynne å renne inn har jeg kost meg med å trekke en vinner av gårsdagens oppgave, og det ble en Ida. Jeg gratulerer! En pose av Tante Juls perfekte peppermyntekarameller vil være på vei til deg så snart postkontoret åpner etter helgen.

For ordens skyld: Gårsdagens spørsmål var "Hva er en klirreditt-ting", og for dem som tok seg bryet med å google ordet var svaret lett å finne.

 

Svar: En klirreditt-ting er en liten plastring til å sette i toppen av juletreet, nedenfor stjernen. Den finnes i mange farger, og har gjerne et liv som forsegling av kork på plastdunker bak seg før den ble forfremmet til klirreditt-ting.

En mer utførlig beskrivelse av klirreditt-tingens natur og bruksområde finner du her.

 

I dag er det andre søndag i advent, og det betyr at dagens premie ikke bare er en pose fantastiske hjemmelagde karameller, men også en kjempefin heklet julekurv og et sett med heklete engler, begge deler laget av min gode venn Kusine Josefine, som også programmerer kalenderen min. Uten henne hadde det nok blitt stusslige greier i år, så send henne en takknemlig tanke når dere nå klikker dere inn for å besvare dagens oppgave.

 

Stikkord:

Én kommentar

Guro

04.12.2011 kl.11:56

Lærer stadig nye ting her:) Takknemlig tanke sendt!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits