Gårsdagens vinner og ny kalenderoppgave!

Lenger nede i innlegget finner dere link til dagens spørsmål. Premien er en pose av mine hjemmelagete karameller, og DE er gode, de! ;)  Bli med!

 

I går spurte jeg dere hvem som hadde designet IKEAs adventskalender "Yrsnö".


Denne kjempefine nissekalenderen er det Gunilla Byström som har laget. En hel del av de andre julesakene du finner på IKEA i år er det også hun som står bak. Gunilla har jobbet som designert og illustratør i en rekke år, og du kan finne hjemmesiden hennes HER. I tillegg har hun en blogg og en bildeblogg, og på den sistnevnte har hun en adventskalender gående! Nye bilder hver dag, og de som finner den røde tråden gjennom alle illustrasjonene og mailer svaret til henne før jul er med i trekningen om fine premier :)

Gunilla er også kjent under navnet Språkfåle, og for dere som ikke har fått det med dere er det hun som har designet den fine kristtornkvisten jeg bruker i kalenderen min.Jeg fikk bare inn elleve riktige svar i går, faktisk, så sjansene for å vinne var ganske store. Den som stikker av med karamellposen denne gangen ble Miss (Guro) Kingston! Miss Kingston har, i tillegg til å være heldig med trekningen, virkelig gjort en innsats for å finne svaret, og ga fler opplysninger enn jeg trodde en kunne finne sånn uten videre. Jeg gratulerer så mye, og ønsker alle dere andre lykke til videre i kalenderen. For dere fortsetter vel? :)

Dagens spørsmål har med jul i kirken å gjøre, og jeg er ute etter en konkret farge. Det er lov å gjette, men det kan lønne seg å sjekke litt for å være helt sikker. Klikk HER eller på kristtornkvisten for å komme til kalenderen.

 

Stikkord:

7 kommentarer

Kine M. Karlsen

07.12.2011 kl.10:10

gratulerer til henne :D koselig med en kommentar tilbake:)

Katarina

07.12.2011 kl.10:44

Gratulerer til henne :)

Nam, karameller ♥

Tante Jul

07.12.2011 kl.10:51

Katarina: Ja, det er bare å bli med selv også, masse sjanser igjen! :)

Guro

07.12.2011 kl.16:33

Jippiiiiii<3 Kan jeg fortsette å svare selv om jeg har vunnet? Synes det er så koselig:)

Arild

07.12.2011 kl.22:09

Hej och tack för all reklam!

Jag heter bara Språkfålen på min pratblogg : ) Annars heter jag ju Sprakfåle! En liten skillnad, men ack så viktig ; ) Jag fortsätter såklart att gissa hela december fram till jul!

Tante Jul

08.12.2011 kl.04:56

Guro: Fortsett å svare, her starter vi med blanke ark hver eneste morgen! :)

Tante Jul

08.12.2011 kl.05:01

Arild: Utdypelse av navn coming up :)

Og jeg er veldig glad for at du deltar!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits