On a winning streak

Det er over midnatt og jeg er våken, så jeg kan likegodt skrive "hvem vant"-innlegget mitt nå i stedet for å vente til i morgen tidlig.

Så godt som alle deltakere visste at replikkvekslingen om en hummer (eller fler) i Juleevangeliget kom fra Love actually, som jeg gang på gang trekker frem som den ultimate julefilmen. Siden det er min kalender var det jo nærliggende at den filmen skulle dukke opp før eller senere :)

Som tittelen på innlegget tilsier har dagens vinner også vunnet i en av de tidligere lukene. Den heldige er mamsen til A, igjen, og nå står vel snart jubelen i taket der borte, hihi. Jeg håper jeg husker riktig på hva slags karameller jeg allerede har sendt, så jeg kan sende noe annet denne gangen og skape litt variasjon i kostholdet.

Gratulerer i alle fall, og lykke til videre til alle andre!

Nytt spørsmål ligger allerede ute, HER.
Stikkord:

4 kommentarer

Eldeen

11.12.2011 kl.00:42

Hehehe, et variert kosthold er viktig! Gratulerer til den heldige.

PS. Karamellene har kommet fram, og mannen er henrykt. Til og med JEG røyk på min første smell siden jeg blei 100 % gluten- og melkefri og nesten sukkerfri for 10 måneder siden - og bestemte meg for å smake på EN eneste liten karamell. Jeg har greid å holde meg til den ene, lille, men det er virkelig en prøvelse. De lukter jo helt fantastisk, og smaker som en liten bit av himmelen. Føl deg beæra, Tante Jul: Din karamell er det eneste som har vært verdt en sprekk. ;)

Tante Jul

11.12.2011 kl.00:48

Eldeen: Oi, det var virkelig et kompliment!

Nå ver det jo ikke meningen å ødelegge noe for dietten din, men det gleder meg allikevel at du smakte og at du likte det. Det tar jeg til meg!

A

11.12.2011 kl.01:57

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! :D HURRA!!!! :D

A sin mams

11.12.2011 kl.11:41

Wow!! Tusen takk! Ja, jubelen står i taket, og det trengs verkeleg, for her bøttar det ned med regn frå tunge skyer - ikkje spesielt julestemning i dag i alle fall. Og eg skal dele med A, sjølvsagt :-)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits