Fantastisk!!

Mannen min har nettopp gjort meg oppmerksom på noe helt fantastisk!

Billy Idol - BILLY IDOL, altså! - har gitt ut jule-cd! For flere år siden uten at jeg har lagt merke til det, men allikevel...

Hihi, nå ble jeg skikkelig glad :)

Stikkord:

3 kommentarer

jonna

11.12.2011 kl.19:50

Huff, det hadde jeg fortrengt.

Jeg elsker Billy Idol,og prøver å ignorere det faktum at han er blitt en sellout.

Roller i B-filmer.

Juleplater som ikke en gang er bra.

For mye sminke.

Som sagt; Huff.

Tante Jul

11.12.2011 kl.23:20

jonna: Pøh, du må bare slutte å bry deg om det der med at en ikke skal kunne være tøff og tjene penger samtidig. Billy har alltid brukt for mye sminke, og han har alltid vært tacky, jeg husker de to danserne han hadde på Kalvøya, en med lilla og en med grønne hotpants i satenglook. Det eneste er at sminke ser annerledes ut på ham nå fordi han har blitt gammel.

Tenk som han hadde kjedet seg om han IKKE hadde kunnet ta de filmrollene eller spille inn en julecd der han poserer med pekefinger og overleppe blant julegavene. DET hadde vært trist det!

johanne

12.12.2011 kl.16:47

Det er jo slik her i verden at "alle" sangere på et eller annet tidspunkt må gi ut en julesangsgreie.--- Mens "alle" filmskuespillere må gjøre en western , ikke sant ? Det er jo logikk for dverghøns, det ( og resultatet er ofte ganske trivelig om ikke altid på toppen kvalitetsmessig .) Sist sette : Cowboys and Aliens . He .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits