Her er svaret!

Gårsdagens lille julenøtt var grei nok for de fleste av dem som deltok i kalenderen min. Spørsmålet var slik:

Rudolf serverer smultringer. Han bor ett eller to hus til venstre for den som drikker gløgg.
Tøflus bor i det midterste huset.
Nissefar drikker ikke julebrus.
Den som serverer pepperkaker drikker julebrus.
Den som serverer krumkaker bor ved siden av Tøflus.

Hvem drikker akevitt?

 

En klassisk deduksjonsoppgave, altså. Riktig svar er Rudolf, og det sier seg jo i grunnen selv, så rød som han er på nesen... Tøfflus drikker julebrus og serverer pepperkaker, og hos Nissefar vanker det krumkaker og gløgg. Av de tre ville jeg personlig helst gått på besøk til Nissefar, for jeg avskyr akevitt, og pepperkakene jeg baker selv danker ut de fleste andre ;) Krumkaker derimot, har jeg aldri laget, men jeg liker det godt, og gløgg er noe av det beste jeg vet. Så lenge det ikke er sprit i den, altså. I tillegg til serveringen tror jeg helt ærlig at Nissefar er hakket enklere å føre en fornuftig samtale med enn de to andre.

Jeg fortsetter å trekke ut vinnere som har vært heldige før, og denne gangen ble det Cathrine som stakk av med karamellene, for andre gang i løpet av adventstiden. Sistgang sa hun at hun aldri pleide å vinne, men jeg har nå mine tvil... Gratulerer så mye i alle fall!

Dere andre: Klikk HER (eller på bildet nedenfor) for å komme til dagens spørsmål.
Stikkord:

3 kommentarer

May-Teresa

15.12.2011 kl.13:37

:-D

Cathrine

15.12.2011 kl.15:59

Ju-hu!! Jeg blir knallglad! :D

Det må også sies at jeg drømte om kalenderen din i natt, og at du skrev på bloggen at vinnersjansene minsket ettersom du nå mottok flere tusen svar hver dag. Veldig god timing å bli trukket i dag med andre ord:)

Tante Jul

15.12.2011 kl.16:50

Cathrine: Flere tusen svar blir det nok ikke, her hos meg holder vi oss på et moderat nivå. Faktisk jobber jeg hardt for å holde antallet deltakere over femten. Fremdeles ganske gode sjanser, med andre ord...

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits