Vinner, igjen :)

Nå har jeg trukket vinneren av gårsdagens kalenderspørsmål, som var "I hvilken kjent dansk julesang finner vi ordene 'ikke rør ved den rosin'?"

Sangen heter "Højt fra træets grønne top", og den er riktig hyggelig synes jeg :)
Mange deltok, men allikevel oppsto fenomenet som ser ut til å være en trend her hos Tante Jul: Noen av dere vinner igjen og igjen!
Hihi.
Ta vel imot årets første trippelvinner; A sin mams! Jubelen står i taket og opp gjennom skorsteinen, det er jeg sikker på. Gratulerer masse! :)

Nå får dere andre bare klikke dere inn og delta noen ganger til, det er fremdeles sjanser igjen. Dagens spørsmål er griseenkelt, i alle fall for de fleste nordmenn (over 25)... Klikk på bildet for å delta!

 

 

Selv er jeg litt hektisk; jeg kom hjem fra Oslo for en halvtime siden og står på spranget til neste julebord - i Strømstad denne gangen. Ingen oppdateringer før i morgen, altså. Ha en deilig lørdag!

 

6 kommentarer

Camilla Smistad

17.12.2011 kl.11:42

fin blogg :)

fotballgalenord

17.12.2011 kl.11:46

ha en fin helg :) !

juliamyklebust

17.12.2011 kl.11:50

Fin juleblogg :)

Blir glad for kommentar tilbake !

Lovise

17.12.2011 kl.12:49

Herlig juledesign du har! :D

A

17.12.2011 kl.19:27

Jubelen står i taket, og vel så det!

Nå har vi juletreskog-helg hos Besto og Besten, så hele familien er samlet. Mamsen har tatt med seg sine to poser som hun tidligere har vunnet, og har delt med hele familien. Kjempegode!

Ha en fortsatt fin helg.

A sin mams

18.12.2011 kl.19:00

Tusen tusen takk, må vel dele med min danske kollega Kirstine som sang til meg. Eg hadde med karameller til A sin besta og besten i helga - vi har solgt juletre heile familien. Karamellene fall i smak - eg likte spesielt godt dei med gransmak, og det passte også bra i skogen!!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits