Hvem kjente igjen tannlegealven?

Gårsdagens spørsmål i Tante Juls adventskalender var " I hvilken dukkefilm møter vi en alv som helst av alt vil være tannlege?". Det var ikke mange deltakere, og bare seks riktige svar, enda det var søndag og premien er ekstra fin. Dårlig reklame fra min side (fordi jeg var på julebord lørdag kveld og hadde besøk på søndag) kan ta noe av skylden.

Akkurat denne dukkefilmen har jeg savnet siden de sluttet å sende den på NRK på nyttårsaftens morgen for mange år siden. Jeg har ikke sett den siden jeg var liten og har nok glemt en del av historien. Men tannlegealven husker jeg godt! Her er scenen der han og Rudolf møtes.

Filmen heter Rudolph the red nosed reindeer (and the island of misfit toys), men jeg har godtatt alle varianter så lenge deltakerne fikk med seg at det var en Rudolf-film.
Vinneren denne gangen ble BAREIH, og siden det var et adventssøndagsspørsmål får hun både karameller, juleengler og en fin julekurv. Englene og kurven er heklet av Kusine Josefine.

Kusine Josefine har også laget dagens spørsmål, som er en deduksjonsoppgave. Jeg elsker slike oppgaver og var svært fornøyd med å få test-løse den. Klikk HER for å komme til kalenderen, og vær oppmerksom på at det både er et hovedspørsmål (i fete typer) og et bonusspørsmål (i kursiv).

Til slutt får dere se en liten scene til fra dukkefilmen, med mere tannlegeprat:

Stikkord:

4 kommentarer

Arild

19.12.2011 kl.19:21

Den filmen har jag aldrig sett! Det var visst en norsk tradition : ) Söta dockor!

Tante Jul

19.12.2011 kl.21:13

Arild: Tja, det var visst ikke så mange andre som hadde sett den heller; de fleste fant vel svaret ved å google elf+dentist eller noe. Men jeg mener å huske at den er fin, og jeg vil se den igjen!

BareIH

20.12.2011 kl.23:28

OiOIOOOOI! :D Jeg har vært litt sånn..smådeppa over at jeg ikke har vunnet noe enda, også vinner jeg på selveste siste søndag i advent, slik at jeg får ekstra premie til og med! Nå ble jeg glad! :)

Og herreminhatt! Akkurat når jeg satt og skrev dette kom Coca Cola-juletrailerreklamen på tv!

Første gang jeg ser den i år, jeg trodde til og med de hadde byttet den helt ut med den andre teite.. Men jøsses, nå blir det skikkelig jul, ja! :D

Tante Jul

20.12.2011 kl.23:41

BareIH: Jaaa, nå blir det juuul! :D

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits