Snart klar!

Jeg er ikke så tidlig ute med allting som en kanskje kunne forvente av en som kaller seg Tante Jul, og akkurat nå sitter jeg og mangler ETT spørsmål til adventskalenderen min. Så snart jeg finner ut hva dere skal få bryne dere på på selveste julaften skal de siste oppgavene oversendes til Kusine Josefine så hun kan programmere dem inn i kalenderen for meg, og etter det behøver jeg bare å trekke vinnere, sende premier og poste innlegg for å minne verden om å delta i kalenderen. Lätt som en plätt.

Dagens spørsmål finner du ved å klikke på kristtornkvisten nedenfor her, og statistisk sett er vinnersjansene riktig gode på denne oppgaven foreløpig ;)

Akkurat denne kristtornen er det forresten BareIH som har laget, hun som vant på gårsdagens oppgave :)

 

Stikkord:

2 kommentarer

johanne

19.12.2011 kl.21:56

BareIH fortjente virkelig gevinsten igår- kristtornen hennes er virkelig fin !! Nå har jeg levert et svært utfyllende svar på dagens oppgave og krysser fingrer for gevinst !! Dette er skikkelig gøy !!

saritha

19.12.2011 kl.22:37

SV: Er ikke så flink med å legge innpå sanger på bloggen, men om du skal laste den ned må du leite etter den med Margaret Whiting & Johnny Mercer. :D

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits