Fred og ro

I går ankom vi mine foreldres hus ganske nøyaktig på den tiden som passet aller best. Her var det nemlig solvervsfest i går, med et kjempebål, gløgg, varm suppe og masse mennesker. Vi kom hit omtrent en time før de andre gjestene, og det betyr at vi ikke var i veien for moren min mens hun gjorde ting i stand, og vi rakk å bære all bagasjen vår på plass og å "lande" litt før festen begynte. Det var riktig hyggelig, som det har vært hver gang vi har hatt anledning til å være med. Riktignok ble det veldig sent for barna, men de oppførte seg eksemplarisk (det er klart; de er jo mine barn). I dag har vi bare kost oss, lekt og akt litt ute i snøen og inspisert alle lekene som finnes her i huset. Det er slik en juleferie skal være :)

Nå vil jeg gå og hente meg en kopp te, mens dere tar en kikk på dagens kalenderoppgave og gleder meg med en masse inspirerte svar :)
Stikkord:

Én kommentar

vaniljeogpepper

23.12.2011 kl.00:53

Høres kjempekoslig ut:))

Jeg har hørt at trygge barn-som har det godt sjeldent lager noe oppstyr-bare for å gjøre det--Da betyr det som regel at dem har noe viktig på hjertet..:))

Fint å høre dere har det bra:))Kos dere masse!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits