Oppsummering og ønsker

Bare sånn for å ha gjort det tar jeg et slikt innlegg som er ute og vandrer. Jeg overtar stafettpinnen etter A.

Det beste med 2011:

Mesteparten av 2011 har vært mitt år, altså harens år i følge det kinesiske horoskopet. Derfor har jeg sørget for å gjøre masse ting som skal ha innvirkning på fremtiden min. Men sånn umiddelbart er det skikkelig stas at jeg endelig skaffet meg førerkort!

Det verste med 2011:

Vemmelige regninger og manglende finanser, og de siste 2 1/2 månedene da jeg har vært hjemme etter en operasjon. Rekonvalesens er KJIPT, skulle vært sendt bort på sanatorium slik som i gamle dager.

Svarte 2011 til forventningene?

Stort sett ja. Jeg forventet å gjøre så mye konstruktivt og spennende som økonomien og tiden tillot, og jeg har fått skviset inn en hel del. Nå vil jeg nevne at jeg som oftest passer på ikke å ha for høye forventninger, for jeg hater å bli skuffet.

Hvor har du tilbragt mest tid?

På jobb og på kjøkkenet. Og foran pc'en, gjerne det også på jobb og på kjøkkenet.

Hva kommer du til å huske best?

Jeg tror nok at det blir den fantastiske måneden November da jeg tilbrakte det meste av tiden min med å tenke, drømme og skrive mitt aller første fullstendige bokmanus, i forbindelse med NaNoWriMo. Om jeg greier å gjøre manuset leselig for andre enn meg selv og kanskje tilogmed å få en ikke helt udelt negativ tilbakemelding fra et forlag etterhvert, ja da kommer jeg nok til å huske det enda bedre.

Skulle du gjort noe mer?

Jada, jeg skulle alltid ha gjort noe mer. Trent, for eksempel, som jeg alltid gremmes over at jeg ikke gjør. Og så ville jeg veldig gjerne ha reist litt.

Hva gjorde du på bursdagen din?

Ikke noe særlig. Men dagen før hadde jeg middagsgjester og lagde veldig god mat og koste meg storlig med familien og venner.

Hvor har du reist?

Hmpf. Skara, Telemark og Skreia er vel de mest eksotiske destinasjonene jeg har vært på i år.

Hva gleder du deg til med 2012?

Vel, det er fremdeles omtrent halvannen måned igjen av harens år, og jeg gleder meg til å fortsette trenden med å gjøre eller påbegynne store ting. Nå når sykmeldingen min er over skal jeg rett over i en ny stilling på jobben og håper å finne masse glede og utfordringer i den. Ellers gleder jeg meg til at jeg skal bli helt bra (håper virkelig at det ikke blir noe mer tull nå!) så jeg kan hoppe, løpe, løfte, huke og være hvor jeg vil uten å være nervøs for hva kroppen min kan finne på.
Men mest av alt gleder jeg meg nok til å følge med på barna mine og se at de trives og utvikler seg, og sjarmerer meg i senk hver eneste dag <3

 

 

3 kommentarer

Bea

30.12.2011 kl.16:00

Håper det at nye året skal være mer given enn dette året var:)

Her ønsker deg og dine kjøre Godt Nytt År,

og at alle drømmene og behovene dine skal bli virkelig:))

Tante Jul

30.12.2011 kl.16:14

Bea: Takk, og jeg ønsker det samme for deg, Bea!

Gulltopp

14.01.2012 kl.15:54

Men du har jo trent, tante jul! Husker du ikke sykketuren din? Den var imponerende! Også har du jo løpt masse etter barna og trillet turer. Du er flink!

Fint innlegg, kanskje jeg låner denne etter hvert. :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits