Hun der, hun eier ikke personlighet!

Atter en gang lever jeg litt i fortiden.
Det var en gang for mange år siden at uttalelsen over ble brukt om meg. Han som sa det hadde aldri snakket med meg før, og han har sagt unnskyld mange ganger i etterkant. I noen settinger har jeg nemlig masse personlighet, skal jeg si dere! Så mye at det nesten kan bli overveldende. Eller kanskje bare irriterende, det kommer an på personen som utsettes for meg. Andre ganger greier jeg nesten å oppføre meg normalt og gli inn i mengden.

Som på bildet under, for eksempel, der går det jo nesten ikke an å se hvem som er meg engang!
Oppdatering: OK, så var det ikke så vanskelig å se hvem som var meg. Dere har rett alle sammen; hvit kjole it is! Men jeg gled inn i mengden, ikke sant?
Dette var i... 2000, tror jeg, da firmaet jeg jobbet i hadde femtiårsjubileum og leide inn et eventfirma til å ta seg av festen. Først opp på scenen var en samling av fremstående representanter fra firmaet, dvs sjefene, resepsjonisten, en andelseier som kjørte motorsykkel, og "brekkedama". Fremstående ble altså ikke bare vurdert ut ifra stilling, men ut ifra hvorvidt kundene kjente igjen vedkommende. (Uffda, der gravde jeg visst en liten grav for mitt eget utsagn; jeg ble jo valgt fordi jeg ikke gled inn i mengden...)

 

7 kommentarer

Hildegirl

14.01.2012 kl.14:58

Bloggpersonlighet har du i alle fall masse av. Tenk at det som blir sakt en gang, ender opp med å være noe en bærer med seg videre i lange tider, kanskje evigheter. Folk flest burde nok passe bedre på hva de sier. Jeg tror vi alle har dager der vi viser mer eller mindre av vår personlighet enn vi helst vil. Ha en fin dag videre. :)

Gulltopp

14.01.2012 kl.15:56

Joooda, du er til høyre i hvit kjole! :)

Og for en fæl ting å si! Godt han har hatt vett til å si unnskyld.

A

14.01.2012 kl.16:24

Så det med en gang ;) Hvit lårkort kjole.

Jeg er litt sånn jeg også. Heldigvis klarer jeg å late som om jeg er litt normal med en gang jeg blir kjent med folk. Det er litt lett å skremme folk vekk hvis jeg har døren helt åpen til galskapen :)

hk

14.01.2012 kl.16:24

Er du hun som er nummer to fra høyre i bildet? Hun ser hvertfall ut som at hun har din hake/kjeve

vaniljeogpepper

14.01.2012 kl.18:59

Frekkheter ,å veldig typisk for en mann å si.Istedet for å si at han ikke tar sjansen på å sjekke deg opp fordi du kommer til å avvise han velger han den 'enkle' løsningen...

Jeg syntes og du har mye personlighet 'bare' av det jeg har fått med meg her:)))

johanne

14.01.2012 kl.19:08

Første dame fra høyre må det være . Morsomt med han i rød genser som har en høy og en lav dame å holde i --- hihi en arm opp og en nesten rett til side. Du er jo helt symmetrisk. Når var dette , da?

Tante Jul

14.01.2012 kl.22:32

vaniljeogpepper: Hihi, jeg ser det for meg, der han peker på meg og sier "Hun der, henne tar ikke jeg sjansen på å sjekke opp!"

Til hans forsvar hadde han bare sett meg på stampuben min, der jeg stadig dukket opp alene i ulike lekre antrekk og lot fremmede menn spandere drikke på meg før jeg avviste dem og gikk hjem igjen. Mer eller mindre. Noen av dem avviste jeg kanskje ikke så veldig grundig...

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits