Leke

For noen dager siden postet jeg en liste der jeg blant annet skulle ramse opp de fem favorittlekene mine. Jeg greide ikke engang å komme på fem stykker, og det har plaget meg siden. Jeg er overbevist om at det er viktig å leke, med tanke på mentalt og fysisk velvære, og det at jeg slet sånn med å komme på leker anser jeg som et faresignal. To av tingene jeg kom på var attpåtil kjøkkenredskaper...

Derfor har jeg bestemt meg for å ta grep, og de siste dagene har jeg både lagt puslespill med Mannen (han fikk vondt i hodet etter en stund, men det var hyggelig så lenge det sto på), spilt Nintendo Wii (alene, etter at barna hadde sovnet), og blåst såpebobler ut av vinduet. Nå er det nemlig så mildt at de ikke sprekker med en gang.


(bildet er fra weheartit)

Jeg var hos legen på mandag og hun sykmeldte meg resten av uken, med beskjed om at jeg kan bryte sykmeldingen og gå på jobb hvis jeg føler meg bra nok. Så nå har jeg et kjempedilemma. Jeg er helt klart bedre, men fremdeles sliten etter en rekke søvnløse netter og hasteturer på do. Er jeg bra nok? Eller ikke?
Mens jeg kjenner etter vil jeg leke litt til. Kanskje jeg skal finne frem marmoreringsfargene mine?

 

Stikkord:

4 kommentarer

Arild

15.02.2012 kl.13:25

Stanna hemma tills du är pigg annars blir du kanske sjuk igen. Och lek. Bara lek!

Själv leker jag mest med barnen när de tjatat tillräckligt länge. "Puttleken" - jag puttar Noah i sängen så att han faller baklänges. Mycket kul! Gömma nyckeln - fortfarande svår lek för Noah, men han leker den gärna : ) Att kittlas - inget är bättre än det. Annars är nog min nya lek att göra figurer av pappersleran. Roligare än så blir det inte!

johanne

15.02.2012 kl.16:56

Du hører definitivt til rasen homo ludens -- fortsett med det.

Tante Jul

15.02.2012 kl.17:31

johanne: Ja, det skal jeg!

Gulltopp

22.02.2012 kl.23:35

Åh, jeg elsker dette innlegget! Det er noen innlegg som gir masse, og dette var et av de. Det er så deilig når noen tar seg selv i nakkeskinnet litt, og inspirerer andre til å bli bedre. (Les: du inspirerer meg). Jeg synes det er veldig gøy å leke, og jeg leker med hundene og litt med gubben hver dag, men det er fort gjort å glemme å leke. Og jeg er jo så enig, det er så viktig! Jeg skal leke litt ekstra med hundene, og også spille litt wii nå de nærmeste dagene. Tusen takk for at du minnet meg på det! :)

(Og jeg er veldig glad for at jeg fortsatte å lese blogge din i dag, jeg måtte jo lese meg opp på bloggen din igjen, siden jeg leser blogger med mye større plutselighet nå enn før, men i går kveld kom jeg bare til puslespillinnlegget, og ble sittende å pusle hus, skog og pusekatter. Merkelig nok har jeg aldri gått inn på puslespillene du har lagt ut her før, for jeg har ikke skjønt dem. I går tenkte jeg også et samme, at nå driver hun og legger ut disse uforståelige puslegreiene igjen. Men da jeg ga det en sjanse til, så var det ikke uforståelig i det hele tatt, så jeg skjønner egentlig ikke helt hva jeg dreiv med sist. Ja, ja.)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits