Konkurranse hos Yankeecandlelove!

Dere vet de der duftlysene på glass som heter Yankee Candle? Jeg har luktet på dem i butikker av og til, men aldri endt opp med å ta med noen hjem. Vel, det som skjedde forleden dag kan tjene som eksempel på hvor virkningsfullt MLM kan være!
Jeg "skulle bare" surfe litt på nettet slik jeg iblant gjør om kvelden, og så snublet jeg over en blogg som er skrevet av en som virkelig ELSKER disse lysene. Hun skrev med begeistring og innlevelse om hvilke fantastiske duftopplevelser hun får, og nølte ikke med å utbasunere at hun er avhengig av Yankee Candle. Og, vel, hun er smittsom. Før jeg visste ordet av det hadde jeg klikket meg inn i en nettbutikk og bestilt meg noen små lys for å prøve dem selv.

Marie heter bloggersken og duftlyselskeren, og nå har hun sannelig konkurranse også!

 

Hvis du klikker på bildet over kommer du rett til konkurransen.

Det eneste vi trenger å gjøre for å bli med er å spre ordet om Yankee Candle-bloggen,
og premien er naturligvis duftlys. Jeg vil i alle fall veldig gjerne vinne!

 

For dere som lurer på hva MLM betyr så er det "Multi Level Marketing", eller gode gammeldagse anbefalinger. Det finnes drøssevis av firmaer der ute som bare baserer seg på denne typen reklame, gjerne firmaer der du må bli medlem og så tjener du provisjon etterhvert som du får flere mennesker til å melde seg inn. Ofte er det en hårfin grense mellom handel og pyramidespill i sånne firmaer og en sunn dose skepsis er å anbefale.
Når det er sagt var dette bare en digresjon. Marie er ikke engang sponset av Yankee Candle, men om du spør meg så burde hun vært det!

 

Stikkord:

3 kommentarer

Marie Knutsen

03.03.2012 kl.17:18

Hahaha:) Så søøøt du er:) <3

Hanna Lans

03.03.2012 kl.19:20

Själv var jag och köpte två doftljus från Voluspa idag. :)

Tante Jul

03.03.2012 kl.21:09

Hanna Lans: Voluspa? Er ikke de... enda dyrere? Jeg tror det er det merket de har i shabby chic-butikken i gågata i Fredrikstad.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits