Puh.

Som jeg visst har nevnt (les: skrytt av) tidligere har jeg såvidt kommet i gang med å trene relativt jevnlig. Det har blitt en del Zumbatimer, gjerne kombinert med noe mage/rygg eller stram opp etterpå. Jeg konstaterer at Zumba er gøy, akkurat som alle hadde fortalt meg fra før, men at jeg ikke blir sliten av det. Joda, jeg får opp pulsen, og jeg blir rød og varm, og jeg føler meg bra etterpå. Men jeg blir ikke ordentlig sliten.

Ordentlig sliten ble jeg derimot i dag. I dag prøvde jeg noe nytt, nemlig, som jeg... også nevnte i forrige innlegg. Timen het Tabata som angivelig betyr utmattelse, og den funket, gitt! På tross av ekstra uttøying etterpå mistenker jeg at jeg kommer til å ha vanskeligheter med å gå i morgen. Jeg googlet tabata for å se om jeg kom over noen bilder jeg kunne putte på bloggen, men det jeg fant var mest dritsexy damer med lite klær. Det sier ikke så mye om selve aktiviteten.

Sånn ellers er det 285 dager igjen til julaften nå. Tiden flyr.

 

Stikkord:

5 kommentarer

May-Teresa

14.03.2012 kl.20:56

bare 285??!!?! yey.

Isabellas hjørne

14.03.2012 kl.21:02

Hei :D Det er kjempedeilig å ha kommet igang med treningen! Nå som jeg har kommet meg gjennom kvalme, influensa, omgangssyke og ferie (og en hel haug av andre unnskyldninger, hehe), og nå som bekkenløsninga har satt inn - NÅ skal jeg begynne å trene. Helt sikkert! Tror derimot ikke jeg "tar en tabata" - men lettere styrketrening utover. Hardtreninga sparer jeg glatt til etterpå :)

Håper du har det fint!

vaniljeogpepper

14.03.2012 kl.21:38

Nydelig med gode treningstimer-å Zumba er en fantastisk time:))

Men hva i huleste gikk den timen du var på i dag?

A

15.03.2012 kl.08:00

Jeg hadde noen timer med Zumba som var kjempegøye, med dameinstruktører. Men jeg ble heller ikke skikkelig sliten, bare glad og i godt humør. Og så en dag var damen syk, og det var en mannlig vikar... Og jeg har ALDRI vært så sliten før i hele mitt liv. Jeg måtte faktisk ligge på benken i garderoben i 15 minutter og bare svette ferdig før jeg gikk i dusjen. Men han pisket oss skikkelig, i tillegg til at jeg da plutselig stod mye lengre fremme enn det jeg pleier å gjøre. Så det kommer ganske mye ann på instruktøren også ;)

Tante Jul

18.03.2012 kl.23:34

vaniljeogpepper: Tabata var en slags styrkesirkel, kunne en vel si. Relativt enkle øvelser, med og uten vekter, mest styrke men også ting og saker med høyt tempo, i intervaller. Tjue sekunder aktivitet, ti sekunder hvile, seks repetisjoner, og bare ti sekunder før neste øvelse igjen der det lot seg gjøre. Av utstyr var det vektstang, matte og step-kasse.

Jeg er faktisk litt overrasket over at jeg likte det så godt som jeg gjorde.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits