Afro

I dag vil jeg få slutt på de angstfylte døgnene dere stakkars lesere har gjennomlevd fordi mitt seneste innlegg om sommerdekk og snøvær ble etterfulgt av dyp og langvarig taushet.

Tausheten har skyldtes at jeg har brukt tiden min på jobb, trening, familie og søvn - kort sagt har jeg i de seneste ukene faktisk hatt et liv. Visse deler av dette livet har vært ganske harde å komme seg igjennom, men jeg tilkjemper meg tro på at det kommer til å bedre seg nå. Veldig snart. Andre deler av det derre livet har vært svært gode å ty til når de harde delene skulle renskes ut av hodet. I dag har jeg for eksempel gjort dette:

Nåja, knapt så elegant, kanskje, men dere skjønner prinsippet.

Rent bortsett fra det har jeg nå brått TO (eller kanskje tilogmed tre?) liktorner på høyre fots lilletå. Den er øm, stor og rød, og da jeg kikket nærmere på den i går kveld assosierte jeg til elefantmannen i miniatyr. Fysj. Jeg trenger jo ALLE tærne mine.Håper den blir mindre øm snart.

 

I morgen er det Den Store Garasjesalgdagen her i Sarpsborg. Alle som har lyst, og som har noe å selge, har (hatt) muligheten til å registrere seg på et oversiktskart, med adresse, kontaktinformasjon, egne åpningstider og hva en har å selge, og det er over 70 registrerte garasjesalg fordelt i Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler! Det kan lett bli en artig dag, om en har litt penger til overs og trenger et påskudd for å komme seg ut av døren. Selv blir jeg kanskje sittende hjemme med restene av ostekaken jeg har laget i dag, eller så blir det en Nordby-tur med søster og nieser. Man vet jo aldri.

 

Stikkord:

4 kommentarer

johanne

22.04.2012 kl.17:47

Godt å høre at hverdagen tross alt ( liktorner og sånt) er levelig . Jeg har også hjulpet meg mye med ala "don"t worry , be happy" og "sjalala jeg er fornøyd og glad" i det siste , med vekslende hell , vel å merke . Men det blir sikkert sommer i år også .

gulltopp

25.04.2012 kl.18:25

Jeg HAR faktisk vært flere smuler bekymret for deg! Jeg er glad du overlevde.

Det var fryktelig imponerende hvordan han (hun?) gikk så veldig fort rundt i sirkel nesten uten å bevege beina! Det skal jeg øve på!

Jeg har ikke gjort akkurat en slik dans,men jeg HAR danset bootyshake og gitt meg selv navnet Shontelle Latifa mens jeg synger "underneath my skin is a negro", du vet den kjente sangen til donkeyboy som går på radio om dagen. Bare at donkeyboy ikke synger negro. (Men det høres sånn ut!)

Jeg vet ikke hva liktorner er, men jeg forbinder det med gamle damer, så du må se til å kvitte deg med dem, for du er jo ikke gammel. Jeg er så glad du er tilbake! Jeg har savnet deg!

<3

Tante Jul

25.04.2012 kl.21:21

gulltopp: Hei, så hyggelig å høre at jeg har vært savnet :)
Jeg tror liktorner like gjerne kan assosieres til dansere og slikt som til gamle damer; det er en "prikk" med hard hud som liksom vokser innover og gjør vondt. Nå har jeg gått med større sko i noen dager og tåa har det mye bedre.

gulltopp

27.04.2012 kl.00:23

Så bra! :D

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits