Flaks

Jeg har sagt det før, og jeg kan godt si det igjen: Ebay er farlig! Og kombinert med Paypal er det dødelig.

Tante Jul har nå gått til anskaffelse av ikke mindre enn ett hundre juleduft-smeltevoks-dingser (sånne uten veke, altså), bare fordi de liksom lå der på ebay og ventet uten at andre hadde budt på dem. Ett hundre stykk, faktisk, fordelt på femti forskjellige lukter. Etter at budrunden var vunnet (mitt bud var det eneste, burde jeg tatt det som et hint? Eller har årstiden noe med saken å gjøre?) kom jeg i tanker om at det finnes MANGE dufter der ute som jeg absolutt ikke kan fordra. Sjansen for at mange av disse femti faller i den kategorien er ganske stor.

Forresten lyver jeg litt når jeg sier at det var femti juledufter. Det er femti ulike "Holiday favourites", fordelt på Halloween, jul og vaniljedufter. Selv om de er ganske små er det over en kilo med voks til sammen, og lukten da jeg åpnet pakken var overveldende. Den satt igjen i nesehårene mine i over en time etterpå; det var underlig med duftakkompagnement til zumbatimen.

Jeg var litt engstelig for hva jeg ville synes, jeg hater å innse det når jeg har gjort et dumt kjøp, men jeg måtte jo teste. Valget for første forsøk falt på en ganske "safe" duft, en av vaniljevariantene.

Jeg pustet lettet ut (eller inn, omstendighetene tatt i betraktning) da en behagelig mild vaniljeduft steg opp fra brenneren og spredte seg rundt i rommet.Nå gjenstår det bare å se om de førtini andre duftene holder mål...
Men jeg må nok skaffe en brenner som er beregnet til formålet; denne ble for varm etter en kort stund. Jeg antar at Yankeecandlelove er stappfull av tips.

 

Stikkord:

3 kommentarer

Isabellas hjørne

01.05.2012 kl.16:52

Heldige du!! Du finner nok fler du liker enn de du ikke liker ;) Og ja - eBay er dødsfarlig... Jeg har også paypal - men har "glemt" passordet til den med vilje, haha.

Nyt dagen!

johanne

01.05.2012 kl.23:57

Får håpe det ikke blir u-duft i heimen . ( Du har også krystallregnbuer , ser jeg . Finns ikke noe finere enn når hele rommet lyser i farger )

Tante Jul

02.05.2012 kl.17:03

johanne: Sant, slike regnbuer er fantastiske :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits