Mumlebrumme

For dere som har vært engstelige for meg: De mindre hyggelige nyhetene fra tidligere i uken endte med ikke å være så ille allikevel, etter noen mailer frem og tilbake. Og bra er det, for det skjedde noe ENDA mindre hyggelig dagen etter, så jeg er glad for at det ikke ble doble bekymringer. Men slik er det visst å være menneske, har jeg hørt; det skjer gode og mindre gode ting om hverandre, og trikset er vel å finne en slags balanse i det hele. Dette skal gå bra.

Litt melankolsk musikk må til allikevel...

 

Men vet dere, det er faktisk ingen av de tingene jeg har nevnt som forårsaker mumlingen og brummingen min. Jeg har nemlig vært såpass flink til å bruke tilgjengelig tid de siste ukene at jeg har kommet meg gjennom hele bokmanuset mitt enda en gang, med kritikerpennen klar til hugg. Tilgjengelig tid er stort sett på bussen på vei til og fra jobb, så jeg har vært mye bilsyk i det siste...
Uansett. Nå som jeg har gjort dette skal jeg jo være klar for neste trinn, som er å få alle endringene og kuttene og påbygningene inn i det elektroniske dokumentet også. Det er ikke aktuelt å gjøre dette noe annet sted enn her hjemme på laptopen min, og det er her brummingen kommer inn i bildet. Kan det være MULIG at det skal være så vanskelig bare å åpne dokumentet og sette i gang? I går tilbrakte jeg flere timer foran laptopen med å spille et idiotisk spill, lese litt blogger, drive med "research" for å bestemme hvilke forlag som skal få gleden av å vurdere manuset når jeg blir ferdig, og... stort sett alt annet enn å dobbeltklikke på NaNoWriMo-mappen og dokumentet som ligger inne i den. Knurr.

 

Lånte bildet HER, for å minne meg selv om et tips som ofte går igjen i NaNoWriMo:

When in doubt, just add ninjas.


Stikkord:

3 kommentarer

johanne

17.06.2012 kl.14:23

Joda mumlebrumme over prokrastineringen sin kan en jo stadig vekk komme til . Velkommen etter . Og TUSEN takk for påminning om min ungdoms store kjærlighet Cat Stevens ( som jeg ikke har hørt på aaaaalt for lenge .)

gulltopp

17.06.2012 kl.20:41

Jeg gleder meg til å lese boka di!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Tante Jul

18.06.2012 kl.22:13

gulltopp: Det gjør jeg også :)
Håper det ikke blir lenge til.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits