Rakk ikke deadline

Æsj. Jeg hadde egentlig gitt meg selv en deadline for bokmanuset mitt; jeg ville ha det så ferdig at jeg våget å sende det til et forlag før juni var over. Dessverre har en hel del ting kommet i veien (jobb, syke barn, større og mindre katastrofer, manglende energi - la oss rett og slett kalle det livet), og jeg sitter nå med et nesten ferdigredigert manus, mangler "bare" de siste 161 sidene på den redigeringsrunden jeg er inne i. Det kan gå relativt raskt, om jeg får tiden og roen til å sitte med det, men det kan naturligvis også ta kjempelang tid, om jeg nå bestemmer meg for en dyptgripende endring eller to, som rokker på hele strukturen min. Jeg har vært igjennom såpass mange ganger nå at jeg satser på det første, og jeg setter friskt en ny deadline: Manuset skal sendes før jeg drar på ferie.

Da har jeg to uker på meg. Ønsk meg lykke til.

 


(Weheartit)

Stikkord:

11 kommentarer

Gosh, du er jo i en fantastisk spennende del av prosessen da. I hvert fall for meg som håper å komme dit en gang. Du får ha masse lykke til! Og så håper jeg at strukturen din får være i fred ;)

Hva slags bok er det du jobber med, om jeg får spørre?

Tante Jul

01.07.2012 kl.23:38

~Forfatterspiren & Dataingeniø: Takk for lykke til! Boken min er IKKE en fantasyfortelling selv om jeg gjerne leser den sjangeren. Det er en "stillferdig og nær fortelling om å finne tilbake til livet og lære å tilgi seg selv", eller noe. Jeg må virkelig jobbe med en kort og fengende beskrivelse av boken, merker jeg. Snart er det tid for å skrive følgebrev, og da må jeg greie å få boken til å høres interessant ut...
Jeg synes den beskrivelsen var fin jeg. Og vekker min interesse i hvert fall, siden jeg liker bøker som tvinger leseren til å...hva skal jeg si..gå inn i seg selv på ett vis. Nå vet ikke jeg om det er en sånn bok du skriver, men jeg er nysgjerrig.

Engebukta

01.07.2012 kl.23:48

Utrolig bra illustrasjon - det er akkurat slik det er her hjemme :) Lykke til med å få ferdig manuset! Går nok bra.

Tante Jul

01.07.2012 kl.23:55

Engebukta: Takk takk! Men det er utrolig hvor mye tid jeg får til å gå med IKKE å skrive...

Tante Jul

02.07.2012 kl.00:01

~Forfatterspiren & Dataingeniø: :-) Jeg håper bare ikke den blir FOR stillferdig for folk. Ingen sex, bare nesten et kyss, ikke noe blod og mord (men jeg regnet ut at jeg har tatt livet av i alle fall seks personer for å få til historien, og hele to av dødsfallene kan med litt fantasi og fordømmelse strekkes til å bli drap).
Jeg har puttet inn vennskap, natur, jul (selvfølgelig, det er jo JEG som har skrevet boken), Gud, og en innmari kjekk fyr som jeg nesten er litt forelsket i selv... Så noe bør fenge, i alle fall.
Men vet du, det tror jeg er AKKURAT hva noen trenger. Meg inkludert. Får du til en bok uten veldig drastiske hendelser som mord og sex og blod...ja da har du fått til noe kjempefint etter min mening.

Gosh, jasså? En skikkelig mann? Er ikke det en vinner så vet ikke jeg, hehe.

Og det var alvor til dødsfall i en bok uten .mord. O:

suziluz

04.07.2012 kl.13:32

Lycka till! :)

Tante Jul

06.07.2012 kl.08:13

suziluz: Takk! :)

gulltopp

09.07.2012 kl.13:03

Så spennende! Lykke til! Det fikser du fint. Og som jeg har sagt før, jeg gleder meg til å lese! :D

Tante Jul

10.07.2012 kl.06:38

gulltopp: Og jeg gleder meg til å bli ferdig akkurat nå...

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits