175!

Nå er det bare 175 dager igjen til julaften!

Da jeg fikk feriepengene mine for et par uker siden kastet jeg meg på amazon.co.uk og bestilte noen bøker jeg tror vil bli fine julegaver. Åtte julegaver på en gang ble det, og ikke kostet det noe særlig heller. Det føles helt fint, og jeg gleder meg til å pakke dem inn og legge dem pent til side.
Jeg er sikkert ikke alene om å ønske å være ferdig med julegavene i god tid så jeg slipper å ende opp med noe som selv jeg skjønner ikke vil falle i smak hos mottakeren. Men selv om jeg er selveste Tante Jul blir det allikevel slik, hvert eneste år, at jeg mangler en eller et par gaver når desember velter over oss, og de siste par årene har jeg tilogmed opplevd å... glemme noen! Det er ikke gøy. Nå er i alle fall de yngste og viktigste på plass, så går vi videre med de ikke fullt så unge frem mot høsten en gang.


Og siden det tross alt er en god stund igjen blir det et bilde som snarere fremkaller sukkersjokk enn julestemning. Ser dere den lille personen som vinker til dere?
(fra Weheartit, naturligvis)


Stikkord:

3 kommentarer

Ulrikkehenriettej

02.07.2012 kl.16:04

SV: Tusen takk, kjøpte det på gina tricot :)

Gleder meg allerede! :)

Bea

06.07.2012 kl.15:41

Så flott bilde det:) Og i forresten tusen hjertelig takk for kortet med sommerfugler den er så nydelug, jeg satt den ut i vinduskarmen å se på det så ofte jeg vill:)))

God helg tante Jul:)

Tante Jul

07.07.2012 kl.12:27

Bea: Supergod helg til deg også!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits