USMAKELIG SPØK

Denne historien er i grunnen litt ekkel, og den gjør meg sur. Noen mennesker er slik at de kan bestemme seg for å "ha det morsomt" med en annen person, og så gjør de noe som er dypt krenkende og ikke det minste morsomt. Det må være det som har skjedd her.
På torsdag kjørte jeg innom butikken etter trening, jeg parkerte på den nesten tomme plassen utenfor og var inne i kanskje et kvarter. Da jeg kom tilbake til bilen hadde noen stukket inn en lapp under håndtaket på førersiden. Jeg er ikke glad i uadressert reklame av noe slag, så jeg var allerede skeptisk da jeg brettet den ut. På lappen sto det:

"Ung gutt har lyst til å treffe en våksen dame mellom 30 og 60 år som kan lære meg om sex og sånn. Jeg heter XX og er 17 år. Jeg er veldig sjenert så jeg henger rundt på parkeringer utafor butikker å sånn og når jeg ser en flott dame så henger jeg en lapp på bilen til ho å håper at ho vil maile til meg hvis ho vil lære meg litt. Jeg er ofte ute i skogen og der spionerer jeg på damer som går tur og sånn. Når det er ille varmt finner dem seg ofte et sted hvor de tar av seg og soler seg. Da fantaserer jeg om at dem legger seg helt nakne å da ronker jeg mens jeg ser på dem. Jeg er så sjenert at jeg ikke tørr å gå fram, så jeg fantaserer om at de ligger på maven med bena fra hverandre og når jeg går fram så forteller de meg bare hva jeg ska gjøre uten å se på meg en gang. Håper det er noen som har lyst og sender meg en mail." 

Dette var ledsaget av en mailadresse og to bilder, ett av en enorm erigert penis og ett av en ung gutt som sitter og holder i nevnte penis. Et kjapt søk (på Facebook, av alle steder) viser at mailadressen tilhører en jente. Jeg lurer på hva hun har gjort for å fortjene å bli utsatt for en slik "spøk". Og så lurer jeg på om jeg burde gjøre noe med det. Jeg er ikke særlig glad i mobbing. Noen der ute som har en mening?

18 kommentarer

Mia

08.07.2012 kl.10:57

Burde levere lappen til politet, enkleste måte, så kan du bare be dem om å få en slutt på dette.

Blondie Fortenk :)

08.07.2012 kl.10:57

Jeg vet ikke helt om det er jenta de er ute etter å "mobbe" eller henge ut. Jeg tror heller de prøver å se om eldre damer faktisk faller for det, og at jenta er med på spøken. Men ikke vet jeg. Uansett kan du skrive til mailen og fortelle hvor usmakelig det er.

dontgiveup

08.07.2012 kl.11:09

Syke folk.. -.- Lever det til politiet ja..

Jeanette :)

08.07.2012 kl.11:23

Jeg ville skrevet mail til jenten:-) spurt om dette nr noe hun er med på eller ikke :-) tror ikke politiet kommer til å gjøre så mye:-/

Emilie

08.07.2012 kl.11:36

Syntes du skal rapportere det ja! Gi det til politiet og dem tar seg av saken!

Kathrine

08.07.2012 kl.11:39

Litt av en spøk... Det var bare ikke morsomt en gang, bare ekkelt. Æsj. Lever lappen til politiet!

Maiken - Med I

08.07.2012 kl.11:42

Det der var bare utrolig ubehagelig! Å henge opp sånne plakater er vel ikke helt i henhold til loven heller, spør du meg. Det er kanskje ikke kjøp/salg av sex, men en slik plakat er noe likt med det. Hadde jeg selv sett det ville jeg nok tatt ned lappen og levert til politi eller kastet den selv. Det er ikke noe man skal spøke med det der, og det er rett og slett ufyselig! Men ja, som sagt - jeg ville gått til politiet med det, og forhåpentligvis ville det blitt en slutt på det. Kanskje også si at mailadressa hører til ei jente, så får de tatt det fra der!

Mai

08.07.2012 kl.11:59

Er det mulig?! Jeg synes så sykt synd på jenta, som kanskje ender opp med å få mail av sinte voksne som har fått lappen, og hun vet jo sikkert ikke hvor det kommer fra... Jeg synes også at du burde fortelle politiet hva du fant ut, sånn at de kan kontakte jenta...

Elin Slåen

08.07.2012 kl.12:41

Hvis jenta er med på det så er det en sak- gå til politiet! Hvis jenta ikke er med på det så er det en annen sak- gå til politiet slik at jenta har en sjans til å bytte epost-adresse!

Jeg er glad jeg ikke får slike lapper på min bil! Usmakelig!

Tante Jul

08.07.2012 kl.14:19

Blondie Fortenk: Hmmm. Nå anser ikke jeg meg selv som en "eldre dame" uansett, men det er jo klart saken kan tolkes på andre måter enn det jeg har gjort...
Ubehagelig og skikkelig idiotisk, spør du meg. Ville også levert lappen til politiet. Noen går absolutt for langt i "spøkene" sine. Spesielt når det ikke er morsomt i det hele tatt.

Denne jenta burde blitt kontaktet, og hvis hun ikke har noe med saken å gjøre burde de skyldige bli tatt. Stakkar jente. Jeg har absolutt ingenting til overs for mobbere. Ble mobbet da jeg var yngre jeg også, spesielt av gutter av en eller annen grunn.

:|

vaniljeogpepper

08.07.2012 kl.22:15

Uansett hva som ligger til grunn,burde dett bringes videre til de 'rette' instanser..Her er det mye dritt som fort kan skje-uansett om dette er en seriøs henvendelse eller missbruk av en annens mail-adresse..

gulltopp

09.07.2012 kl.12:56

Huff, stakkars jente.. Jeg synes personlig det riktige ville være å kontakte politiet eller evt skolen jenta går på om du vet hvor det er... Dette er IKKE greit! Drittunger, altså!

Hanna Lans

10.07.2012 kl.13:31

Rapportera till polisen, absolut!!

jonna

10.07.2012 kl.21:50

Pøh, tror ikke det er noen stakkars jente her, men en skikkelig teit jente som prøver å more seg på andres bekostning. Hun burde få seg en lærepenge, og det er sikkert en smal sak å finne ut hvor hun (og foreldrene) bor.

Tante Jul

10.07.2012 kl.22:04

jonna: Men hvorfor skulle hun bruke sin egen mailadresse? For å ha gleden av å lese svarene fra alle de middelaldrende damene?

johanne

10.07.2012 kl.22:57

Oooh kinky !! Jaja det er virkelig mange spooky , vridde folk der ute . Folkeskikk ? Hva er det ?

jonna

12.07.2012 kl.10:28

Fordi hun er teit og tror at ingen vil skjønne det er henne, og ja, nettopp for å more seg over svarene. Derp.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits