156 dager igjen...

Jepp, her sitter jeg i solskinnet og holder dere oppdatert på hvor mange dager det er igjen til julaften. Ett hundre og femtiseks stykker er det.

I løpet av de siste dagene har jeg gått inn for å organisere enda flere julegaver. Fra før hadde jeg ni, og nå har jeg... fjorten. Av dem som jeg absolutt skal gi julegaver til mangler jeg fremdeles fem stykker, men så er det alltid noen flere som jeg har lyst til å gi gaver til når tiden nærmer seg. Og så kommer jeg nok til å ville gi litt ekstra til mine egne barn, så klart. Jeg har ganske lyst til å bestille noen flere Studio Ghibli-filmer til dem.Forresten er det ikke så lett å være flink og lovlydig med kildehenvisninger på nettet når ikke andre er det... Nå har jeg fulgt dette bildet fra Weheartit.com via Polyvore.com og yandex.ru frem til pepe.com. Da kom jeg ikke lenger. Jeg håper at en av dem har rettighetene til bildet og er tilfreds med henvisningen min.

Ha en fin sommerdag, alle sammen!

Stikkord:

2 kommentarer

vaniljeogpepper

21.07.2012 kl.11:29

..jul ja..det snakket vi om forleden dag...vi har ikke startet med julegaver enda!!!Hvordan skal dette gå....ender vel med katastrofe i år oxo,hihi;))

Louise ♥ conception

21.07.2012 kl.15:14

Ha en fin dag du og!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits