Nestsiste dag med strøm og internett

Jippi, i morgen drar vi til Sverige, der de som alle vet ikke har hverken elektrisitet eller bredbånd. Da blir det logisk nok ingen innlegg fra meg, men så lat som jeg har vært i det siste vil dere nok ikke merke noen særlig forskjell. Det dere derimot vil merke, håper jeg, er at det er sommer og sol, og noen av dere har kanskje ferie fremdeles så dere kan nyte det skikkelig.

Som i fjor skal vi ha en uke på et torp i Västra Götaland, og jeg har gledet meg som et barn en god stund nå. Der blir det mørkt når det blir kveld, myggen står tett (men jeg har fått en boks Nordic Summer så det skal gå bra), og en hører nesten bare de lydene en lager selv. Jeg har to og en halv bok å lese, og siden jeg både er borte fra mitt eget hus og ikke har strøm til laptopen vil jeg kanskje kanskje greie å ikke ha dårlig samvittighet for at jeg fremdeles ikke er helt ferdig med å redigere min egen.
Vi velger - i år som i fjor - å ikke ha noen faste planer for uken men ta dagene som de kommer. En utflukt eller to skal vi ta, og Mannens familie er rett i nærheten så dem kommer vi til å treffe rett som det er. Men for det meste skal vi bare slappe av. Sitte i solen, plaske i minibasseng, grave i sanden, gå korte eller lange turer. Alternativt sitte under tak med ild i ovnen innendørs eller i peisen i den overbygde... plattingen. Kanskje kjøre til Skara og gå på konditori hvis vi får lyst. Eller ta en rundtur mellom småbyene og -bygdene i området, kanskje på loppis? Uansett hva vi velger; det skal bli en fin uke.

Og vi har fått ordnet pass av både hus, planter og katter, så ingen skal føle seg ensomme mens vi er borte :-)

 
Stikkord:

4 kommentarer

vaniljeogpepper

26.07.2012 kl.08:30

Aaah idyll i aller høyeste grad,skal man ta ferie å kan man like godt gjøre det orntlig sjikkelig:)))Ønsker dere en kjempeflott tur<3

Kusine Josefine

26.07.2012 kl.11:19

Katter? Flertall?

Tante Jul

26.07.2012 kl.14:52

Kusine Josefine: ... Det er SÅ lenge siden du var på besøk, ja? Gadget har bodd hos oss i over et halvt år, tror jeg. Han og Rolf er ikke akkurat bestekompiser, men det kommer seg sakte men sikkert. Og Gadget er fiiiin!

Kusine Josefine

26.07.2012 kl.21:56

Hmm, du har nok rett. Jeg får prøve å ta meg en tur en gang når dere er tilbake fra ferie.

Dere får ha riktig god tur til Sverige! Internettfri skal visstnok være bra for en ...

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits