Helskinnet gjennom ferien

Siden vi skal være en hel uke på torpet, og torpet ligger midt inne i skogen, og skogen er full av mygg, har jeg skaffet en boks Nordic Summer.

Det vil si; jeg har fått moren min til å gi meg en boks.

Dette er et seriøst myggmiddel, kan jeg fortelle dere. Dere vet hvordan en av og til må velge mellom å bli oppspist av mygg og å få såre øyne fordi en sitter midt i røyken når en er ute og brenner bål? Ut fra det kan en avlede at mygg ikke er glade i røyk. Vel, dette middelet lukter røyk. Skikkelig kraftig, tjæreblandet svart røyk.

Heldigvis er jeg en av dem som synes bål lukter godt :-)

 

Stikkord:

5 kommentarer

dandilion

27.07.2012 kl.22:15

Hmm... Noe for meg, kanskje. Virker som jeg fungerer som myggmiddel for andre ;) Myggen kommer i hopetall til meg og så fordeler noen få mygg seg på de andre som er tilstede.

Sabita

02.08.2012 kl.09:44

Jeg synes også at bål lukter godt :-)

Tante Jul

04.08.2012 kl.21:08

dandilion: Sånn har jeg det også! Mannen min kan ligge splitter naken oppå dynen med vinduet åpent mens jeg ligger pakket inn i alt jeg kommer over, og du kan være sikker på at den ene lille delen av meg som stikker ut i luften, den blir bitt til det uigjenkjennelige...

Aage fikke

04.06.2016 kl.18:12

Jeg ønsker å kjøpe 3bokser summer myggolje.

Tante Jul

09.06.2016 kl.22:27

Aage fikke: Hei! Jeg selger ikke selv, men fant en link til noen som gjør det: http://www.wilmanaturprodukter.se/produkt/nordic-summer/
Håper du får tak i det du trenger!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

40, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits