Ikke helt typisk meg

Ja-ha. Da har jeg gjort det også.

Meldt meg på et Grete Roede-kurs, faktisk. Av alle ting.
Jeg, som synes slanking er teit og aldri ønsker å gjøre det samme som alle andre, blir nå en i mengden av kvinner som går på kurs for å lære seg at sukker ikke er bra og at en godt kan spise brødskive uten smør på. Jeg skjønner virkelig ikke hva jeg driver med. Men faktum er at selv om jeg nå har trent relativt flittig i et halvt år har jeg bare gått opp i vekt (ja, det er muskler, og de veier mer enn fett, jeg vet...), og midjen min har ikke forandret seg nevneverdig. Lår, rompe, armer, rygg, søvn, utholdenhet, humør, alt det der har bedret seg, men akkurat den der myke blubben som ligger over magen og ut på sidene, den har ikke gått bort. Min ernæringsfysiolog-søster sier at "det der må du gjøre med mat", og på det området har jeg ikke særlig kustus på meg selv. Aldri så lite stress på jobben, så kan jeg sitte og trykke i meg en hel pose godis uten engang å legge merke til det. Fysj. Så jeg kryper til... Spenst, og ber om hjelp. Kurset er et Grete Roede Aktiv-kurs, så jeg får trent på kjøpet. Og kanskje det blir en ekstra motivasjon at jeg faktisk betaler for det...

Jeg starter om tretten dager, og de tretten dagene skal jeg ikke bruke til å spise så mye søtt jeg greier bare fordi det er siste sjanse.

 

Stikkord:

9 kommentarer

suziluz

16.08.2012 kl.23:46

Haha... jag var faktiskt hos en näringsfysiolog igår, men inte för att bli smalare utan för att jag har så mycket inflammationer i kroppen. Och mitt svar från henne - sluta med gluten och socker. Alltså gluten och socker. Allt gott i världen innehåller gluten och socker. Nästan allt gott i alla fall.

Så idag har jag varit och handlat en massa nötter och lakritspulver och vaniljpulver och torkade bär och sånt, för bara för att jag ska äta bättre och bli frisk ska jag baske mig inte vara utan snask. Så det så. Nu ska det experimenteras i köket.

(Och med det här ville jag egentligen säga: heja dig. Det kommer att gå bra!)

vaniljeogpepper

17.08.2012 kl.09:51

...det er jo faktisk ikke det værste du kan gjøre...selv tok jeg meg et kurs med eksamen ,på anatomi og fysiologi,for å lære min egen kropp å kjenne..mye man kan lese seg frem til oxo..

Visste du at Grete Roede brukte amfetamin for å holde den slanke linja..hun har fortalt om det selv...sleipe kvinnemenneske..

Tante Jul

17.08.2012 kl.11:28

vaniljeogpepper: Speed, ja... Kanskje det er DET jeg skal gjøre?

(OBS, spøk)
Oho? Det må du nesten fortelle om hvordan blir, har alltid lurt på hva de gjør i sånne "slankeklubber". Det kan jo være du får lært litt om hvordan kroppen din fungerer der, for så å finne en livsstil som passer deg på en måte.

Jeg og er farlig med godteri. POOF! bortvekk.

Jublendeskaperglede

17.08.2012 kl.20:59

Jeg går selv på grete roede kurs.Lykke til :)

Morten

18.08.2012 kl.12:34

"Jeg er helt normal!"......*kremt* Ja, alle normale åpner gjerne med den replikken eller....? hihi :P Har du det bra, frøken Fryd? :):)

18.08.2012 kl.15:04

Åjåj, lykke til! :) Her er det nok med enn EN myk blubb som burde fikses på, men det velger jeg å se litt bort ifra enn så lenge. Korttidshelsa først, så får slang kropp og langtidshelse komme seinere. ;)

Tante Jul

18.08.2012 kl.21:06

Morten: Jamen jeg ER helt normal! Det er vel ikke min skyld at folk må ha det inn med teskje?

Jeg har det sånn passe, takk som spør, bortsett fra at jeg hører altfor sjelden fra gamle venner. Du selv da?

Morten

19.08.2012 kl.16:31

Det er jo ikke normalt å være helt normal..Du har dine særegenheter (positive selvsagt!!) som gjør at du ikke er helt A4, heldigvis ;)

"Sånn passe" hadde vært interessant å fått utdypet over en kaffekopp, hadde det ikke vært for den pokkers avstanden da! JEG derimot er på et ganske komfortabelt sted i livet nå, vi har kjøpt og totalrenovert en leilighet, snart ferdig med mastergraden, og Anja er gravid (hysjhysj, det er bare uke 8-9 enda, så vi venter med å fortelle det til etter ultralyd i uke 12). Så ja..livet det er helt ålreit ;)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits