Fototapet!

Hihihihihi!!! Vet dere hva jeg har kjøpt i dag? (Nå svarer dere naturligvis ja, for det står jo i overskriften, men allikevel: VET dere hva jeg har kjøpt, eller??) Jeg har kjøpt fototapet på tilbud!

Fototapeter har alltid fascinert meg; hele vegger dekket med Manhattan Skyline, eller jungel, eller solnedganger og slikt. Supertacky men allikevel veldig fint. Og når de koster 99 kroner uansett størrelse må jeg jo bare ha med meg ett hjem. Eller...*kremt*... Det ble visst to.
Om jeg har en vegg å henge dem på i huset mitt? Ikke sånn umiddelbart, men en kan jo aldri vite om det plutselig dukker opp. Kanskje vi får ånden over oss og pusser opp soverommet? Da kan den ene få plass ved hodeenden av sengen. (argh, bildet vil ikke lastes opp. Her er link i stedet: #####)
Den andre skal opp på veggen på kontoret mitt. Med tegnestifter. Jeg har nemlig en ganske stor hvit kjedelig vegg på kontoret, og når jeg har Skypekonferanser og andre nettmøter er det den som får agere bakteppe for mitt blide åsyn. Det er ganske stusslig, synes jeg. Kontorlokalene ellers er oversvømmet av kunst fra Art Ranger, både på veggene og stuet unna i diverse rom. Men av dem som er stuet unna er de fleste enten komplett avskyelige - eller så er det noen som eier dem. I alle fall får jeg ikke henge dem opp på mitt kontor. Så da får jeg ta saken i egne hender, da. En 366X254 cm høstskog bør gjøre susen. Og som sagt skal den henges opp med tegnestifter, i tilfelle den ikke blir populær blant de overordnede. Dette blir gøy :-)

 

 

Stikkord:

3 kommentarer

johanne

21.08.2012 kl.22:04

Tur i skogen på jobb er sikkert bedre enn å være på bærtur på jobb .

Tante Jul

22.08.2012 kl.06:32

johanne: Hihi.

gulltopp

22.08.2012 kl.11:45

Oi, så originalt og BILLIG! Det liker man! Et kontor er faktisk et sted som er velegnet for fototapet etter mitt syn, og flere burde gjort som deg. Jeg tror det kommer til å bli kjempefint. Og, hihi, tenk deg ansiktene til disse du skyper med første gang de ser det! :D

Tusen takk for verdens beste tips, den har jeg ikke sett, og den må sees SNAREST!! :D Jeg synes absolutt du og mannen burde se både eneren og toeren.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits