Et ærefullt oppdrag

Jeg er blitt pålagt et ærefullt oppdrag av menighetsrådet. Det har seg nemlig slik at soknepresten vår dessverre har funnet seg jobb et annet sted, og da er vi nødt til å skaffe oss en ny. Det er ikke menighetsrådet som tar den endelige avgjørelsen om hvem som får jobben, men vi skal sende en innstilling til dem som gjør det. For at vi skal få mulighet til å ta et veloverveid valg har vi fått være med på å utforme utlysningsteksten - det vil si at vi fikk et forslag tilsendt på mail og kunne komme med innspill. Begge mine forslag ble tatt med i den endelige teksten. I tillegg kommer altså dette ærefulle oppdraget som har falt på meg:

Jeg skal få være med på intervjuene.

Litt nifst, jeg har aldri sittet på den siden i et jobbintervju tidligere, men jeg tror jeg har forutsetningene for å stille noen av de riktige spørsmålene, og hovedoppgaven min blir uansett å observere og viderebringe min oppfatning til menighetsrådet. Det kan bli spennende!

Vi har en del kriterier og ting vi er ute etter, og selv er jeg representant for den gruppen mennesker vi gjerne vil ha fler av i kirken (ikke bare fordi jeg er så fantastisk, men også fordi jeg er såpass ung. Småbarnsfamilier er det ikke mange av). Personlig vet jeg også omtrent hva jeg vil ha, i alle fall håper jeg at jeg kjenner det igjen når jeg ser det.

Og bare for å få med et bilde i dette innlegget: Jeg er IKKE ute etter noe slikt som dette:

Ææææææsjjj!!!

(Jeg fant bildet på weheartit, men sporet det videre til en side som jeg ikke akter å dirigere mine lesere til. Da får heller opphavsrettsinnehaveren bli snurt.)

Stikkord:

5 kommentarer

Kent

26.08.2012 kl.21:58

æhh?! Leser menighetsrådet bloggen din?

Tante Jul

27.08.2012 kl.08:24

Kent: Det er jeg sannelig ikke sikker på om de gjør. Det skulle i så fall være den nåværende soknepresten, tror jeg. Hun ser heller ikke slik ut.

johanne

27.08.2012 kl.21:59

Lykke til med å finne en dugelig sokneprest -gjerne med litt garderobe - hehe . (Dermed mener jeg både bokstavelig og mentalt/interlektuellt)

Til bildet : hydrhydrhauwhauw--- langvarig hysterisk latter som fikk min kjære til å komme ilende for å høre hva som sto på !!!!! Hun er "helt normal"? men hvor tar hun det fra ? Jeg bare spør? Med hensyn til : litt jul i det meste --så måtte det da være at enkelte kunne ønske seg han her i julegave .

Tante Jul

28.08.2012 kl.07:17

johanne: Jeg vil IKKE ha en sånn en i julegave, det er i alle fall sikkert. Blæ!

gulltopp

04.09.2012 kl.01:02

For du er flink, flink, flink, flink, flink, flink, flink, flink, flink, fliiiiiiiink!

(Det ga kanskje ikke mening for deg som ikke har tv, men det er en sang! I en reklame.)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits