Speedway og Steiner

I dag får jeg en travel dag. Om en ganske liten stund hiver jeg barna i bilen og kjører to og en halv time nordover, til... Lunner, tror jeg, for å se Mannen trene speedway. Det er noe med at jeg skal kjøre opp forbi Carl Berner og så følge skilting mot Gjøvik, og så skal jeg kunne se speedwaybanen fra veien etter en halvtimes tid. Jammen flaks at man ikke har GPS.
Når vi har vært der en liten stund skal vi tilbake til Oslo og besøke søsteren min og fetter Felix, og der skal barna bli værende når jeg kjører videre til Bærum for å gå på reunion. Her jeg sitter kjennes det ikke akkurat fristende å ta fatt på alt sammen, men det er jo hyggelige ting vi skal, og sjefens bil er ikke så verst å kjøre :)

Men før jeg drar vil jeg vise dere julegaven som fortreffelige Gulltopp sendte til meg for en ukes tid siden:

Er de ikke fiiiiine? Hun har strikket dem selv, og GJETT om de skal få varme føttene mine og muntre meg opp på kontoret i de lange vintertimene som nærmer seg. Jeg er veldig glad.

 

Stikkord:

2 kommentarer

A

03.09.2012 kl.17:25

Jeg hadde nok for alltid vært på ville veier hvis det ikke var for GPS. Klarer ikke orientere meg rundt i min egen by engang.

Og for noen fine ullsokker! Heldige du :)

gulltopp

04.09.2012 kl.00:52

Jeg er glad du likte dem! Du måtte jo nesten ha latet som uansett for syns skyld, men jeg tenkte på deg da jeg lagde dem, jeg regner med det gir både meg og sokkene bonuspoeng. ;) Hihi.

Upsideisi! Ingen gps? :O Jeg finner såvidt frem til nærbutikken uten kart og kompass, så jeg håper det gikk greit. Og siden dette innlegget er noen dager gammelt kan jeg jo si at det ikke høres moro ut å kjøre rundt ved Carl Berner uten gps eller personlig kartleser. Men jeg regner med du klarte deg utmerket, og du er flink! :D

Jeg håper du hadde det kjempefint og at alt du skulle ikke overveldet deg fullstendig.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits