Zumba kiss kiss

Hihi. Tror dere at damene i bakgrunnen på denne videoen var klar over at de skulle ende opp på youtube?

Zumbainstruktøren der jeg trener er forresten MYE flinkere enn hun her, bare så det er sagt!

Tenker dere forøvrig ofte over hvor viktig settingen første gang dere hører en sang er, for om dere liker den senere? Tidligere i uken hørte jeg på ett eller annet på youtube og klikket meg videre på anbefalte videoer, slik en gjør av og til. Og så kom jeg over denne!

Ikke visste jeg at jeg likte Jennifer Lopez... Men denne har jeg hørt på trening noen ganger, og der har jeg i alle fall likt den veldig godt. Det har nok ikke vært på en zumbatime, men heller... stepstyrke? Eller høypuls? Noe slikt i alle fall. Igjen med en herlig instruktør.

Trening er i grunnen en veldig fin ting, når det kommer til stykket. :)

 

Stikkord:

4 kommentarer

hk

13.09.2012 kl.20:04

Det første som slo meg da jeg så den øverste videoen var at instruktøren må se til å få seg en bedre trenings-BH! Det andre som slår meg er hvor søt hun hvite helt til venstre er. Hun fikk i det minste til høftebegevelsene ganske bra.

LEV VEL

13.09.2012 kl.23:29

trening er fint, og zumba er en morsom måte å trene på! Ha en super dag!

gulltopp

14.09.2012 kl.00:06

Hahaha, har ledd så tårene triller nå, av den første videoen! Først synes jeg ikke den var så morsom, jeg tenkte at disse er vel ganske så flinke.. Helt til jeg begynte å følge med på hun i hvitt!!! HAHA! Jeg har ikke ord! Hun var jo mer ukoordinert enn meg til og med! :D Og hun var jo så opptatt av å gjøre riktig at hun ikke beveget seg særlig mye i det hele tatt, hun kan jo ikke ha blitt det grann sliten.. Men du, for en slem instruktør?! Det var kanskje det som var poenget ditt også... Hehe. Jeg håper virkelig ikke jeg har blitt filmet på trening noen gang, men det hadde sikkert vært like morsomt å se på. ;)

Og JLO, jeg likte henne veldig godt da jeg var fjortis. Da gikk jeg på dansing, og instruktøren vår var veldig inspirert av hennes dansing, hun er jo helt fenomenal når det kommer til dans. Jeg hadde også parfymen hennes og var relativt stor fan av henne, helt til jeg fant ut at hun bruker pels. :( Så da ble det ikke noe nyinnkjøp av den parfymen, ei heller flere cd-kjøp. Ikke bare er settingen avgjørende for hvorvidt man liker en sang, men det har en del med trynefaktor å gjøre også.. Etter at jeg sluttet å være fan av henne som person, sluttet jeg gradvis å like musikken hennes også. Rart med det! :-)

Fredrikkes fitness

15.09.2012 kl.09:03

Haha, det er ikke bare bare å lære koreografi! ^^

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits