Fremme i varmen

...og fukten! Jeg hadde ikke tenkt over at det skulle være så høy luftfuktighet her nede, men det går sikkert greit. Jeg har hotellrom i tiende etasje helt nede ved stranden, og greier ikke helt å skille mellom lyden fra lufteanlegget (store vifter på et tak nedenfor balkongen), bølgebrus og trafikk. Jeg vet ikke jeg, det er kanskje sånn det skal være?
Vel, jeg har i alle fall fin utsikt i den ene retningen.

Nå skal jeg ut på oppdagelsesferd! Jeg har nesten fire timer på meg til å gå meg bort og finne veien tilbake igjen før jeg skal ut på middag med de andre fra firmaet. Jeg akter å ta vare på den egentiden jeg får.

Stikkord:

2 kommentarer

gulltopp

27.09.2012 kl.00:43

Disse var vel ikke med på brilleinnlegget! De var fine, du kledde dem. :) Også.

Ser ut som du har hatt et fint lite avbrekk i Spania, selv om du jobbet også. :) I ekte bloggerstil bør du kanskje ha et oppsamlingsinnlegg også, med bildene du ikke fikk vist mens du var der. ;) Hihi.

Tante Jul

27.09.2012 kl.08:09

gulltopp: Du husker jammen godt :) Disse brillene kjøpte jeg - sammen med enda et nytt par - omtrent et år etter det originale "jeg har begynt med briller"-innlegget mitt. Ett av de første parene rotet jeg bort nesten med det samme, så sammen med paret i dette innlegget kjøpte jeg ett som lignet litt på det som ble borte. Nå har jeg tre par; ett som alltid ligger på kontoret mitt, ett som alltid ligger ved skrivebordet mitt hjemme, og dette, som får bli med rundt omkring i veska mi. Det er ganske greit.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits