Men jøsses...

Hvordan skjedde dette? I dag har jeg faktisk femårsjubileum som blogger! På samme blogg! (Og med nesten samme header og farger og alt det der som da jeg startet...)

Det må vi nesten feire litegrann, synes jeg, og en av de beste måtene å feire slikt på er å gi bort noe. Jeg kjøpte dette fiiine votivlyset i Spania i forrige uke, nettopp med tanke på å gi det bort til en leser, men da tenkte jeg ikke på at jeg faktisk hadde en anledning rett rundt hjørnet.Fint?
For å vinne denne må du... Svare på hvem som er skytshelgen for Sverige, og i tillegg gjette hvorfor jeg lo da jeg leste navnet til faren hans.

Siste frist for å svare er om et lite døgn, cirka klokken åtte i morgen kveld (for ordens skyld: 25. september 2012) når jeg har kommet hjem fra Grete Roede-kurs og lagt barna. Hvis jeg får inn flere riktige svar avgjør jeg hvem som vinner på den vanlige måten, med å skrive navnene på lapper og trekke ut en.

Lykke til!

Oppdatering: Vel, jeg kan ikke regne med at noen svarer på spørsmålene mine når jeg setter svarfristen til en time FØR jeg postet innlegget. Frist hermed utvidet med ett døgn, til klokken ni om kvelden torsdag den tjuesjuende september. 

 

Stikkord:

3 kommentarer

fru Lyng

26.09.2012 kl.08:15

Hurra for 5 års jubileum. Det er bra!

Lenge siden j har tittet innom deg nå, men er fortsatt uten pc.

Men ønsker seg en god dag og en flott uke!

Klem

gulltopp

27.09.2012 kl.00:39

Hmmm? Jeg får bare opp Hellige Birgitta, jeg. Og siden dette var en hann, så tror jeg kanskje jeg leter helt på feil sted. Den første var Eskil-ett eller annet, men siden du etterlyser nåværende, så hjelper jo ikke det. :)

Men jeg kan jo ønske lykke til! :D

Tante Jul

27.09.2012 kl.08:10

gulltopp: Birgitta er skytshelgen for Sverige OG Birgittinerne OG Europa. Han jeg er ute etter er bare for Sverige. Og faren hans har et morsomt navn. :)
Fortsett å lete!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits