Bestikkelser, ja takk!

Jeg er ikke særlig begeistret for reklame i blogger, sponsete innlegg og så videre. Jeg har fått et par forespørsler i det siste som jeg har takket høflig nei til, fordi jeg ikke føler at jeg kan stå inne for produktet jeg eventuelt skulle reklamere for. Reklamene som blogg.no slenger på ser jeg som et nødvendig onde enn så lenge, til jeg får tatt meg sammen til å flytte bloggen til mitt eget domene (kjøpt og betalt allerede, jeg er bare litt treg) og kan velge selv.

Men iblant...
Iblant kommer jeg over et produkt som jeg gladelig skriver om, helt og aldeles gratis, men som jeg ville blitt skikkelig glad for å få ett års forbruk av i tillegg. Det skjedde i dag.

Minikaramellvafler!

Jeg ELSKER de store, og kjøper gjerne med meg en pakke eller to ekstra når jeg kommer over dem. det er i grunnen ikke særlig ofte; sist jeg husker å ha kjøpt slike var på en innvandrerbutikk på Carl Berners plass da det var ESC i vår. Men nå har det kommet minivafler til en nærbutikk nær meg, og dermed kanskje nær deg også. De er kanskje litt harde, men smaken er det ingenting å si på, og til en deilig kopp te var disse en drøm.

Så, markedsansvarlige på Bjørken, dere er hjertelig velkomne til å sende meg noen av disse, så kan jeg nevne dem igjen, jeg!

 

Stikkord:

6 kommentarer

Eldeen

13.10.2012 kl.16:26

Hihi, de beste reklameinnleggene er det du som skriver, helt klart! :)

Tante Jul

13.10.2012 kl.23:29

Eldeen: :)! Og det beste i verden er gratis. Jeg håper Bjørken-folkene blir glade.

gulltopp

17.10.2012 kl.01:44

Det er et digert tema det der med reklame i blogging, vi hadde mye om det på journalistikk. Selv måten toppbloggerne driver, med "annonselenker" og "annonsebasert innlegg" nederst, er jo i strid med vær varsom-plakaten og tekstreklameplakaten. Personlig synes jeg det har blitt så mye reklame, at man ikke lenger vet forskjell på hva som er reklame og ikke, og jeg pleier å scrolle til bunnen av innlegget først og se etter dette annonsemerket. Er det annonse, gidder jeg ikke lese det en gang. Men selvfølgelig, det er utrolig vanskelig å si nei når man får gode penger bare for å skryte av noe.. Når du får deg ny plattform får vi satse på gode annonseinntekter i stedet! :-)

Tante Jul

17.10.2012 kl.07:53

gulltopp: Å få gode penger for å skryte av noe er en ting, når dette "noe" er en ting en faktisk synes er fin eller praktisk. Eller om en "ikke har ord for hvor vidunderlig den dufter/hvor anvendelig den er/hvor godt den passer til smale jeans og tanfargete boots". Men å ta imot penger for å snakke pent om noe en ikke har bedt om å få, som en aldri kommer til å bruke annet enn for å illustrere innlegget, eller som en synes er moralsk forkastelig (eller BURDE synes var moralsk forkastelig)...Det er uetisk, om en kjenner til Vær varsom-plakaten eller ei.

johanne

19.10.2012 kl.13:42

Etisk reklame eller ei , Karamellvafler smaker best når de blir litt oppvarmet ( på rist over tekoppen feks.)Da blir de så seeeeige og gode,at.

Tante Jul

19.10.2012 kl.15:36

johanne: Mmmmm....

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits