Treg administrasjon?

Dere vet hvordan det er å gå og vente på saksbehandling fra offentlige instanser? Behandling av søknader og slikt? Det kan være et "waiting game" uten like, og det er ofte både irriterende og frustrerende.

I går var vi på den lokale politistasjonen og søkte om pass til barna. Vi fylte ut skjemaer og tok bilder, og betalte det det kostet. Da damen sa at passene ville komme i posten innen ti arbeidsdager ble jeg positivt overrasket. Ti arbeidsdager er jo ikke så lenge! Men jeg bestemte meg for at jeg tror det når jeg får se det. Og vet dere hva?
Passene kom i dag...

 

Stikkord:

5 kommentarer

- Hannah

24.10.2012 kl.21:30

Janei i vår så ble det sendt ut en ting til nevrolegesenteret om at jeg skulle på en øre-nese-hals-sjekk angående det at jeg kanskje kan ha søvn-apne. Først ble jeg satt på venteliste og så hadde de visst rota meg bort så jeg måtte sende inn alt på NYTT og, vel, I SLUTTEN AV OKTOBER så skal jeg endelig på den sjekken, som KUNNE ha vært i sommer eller i tidlig høst -.-''''''

Oh, og Nav er enda verre. Don't even get me started.

Tante Jul

25.10.2012 kl.07:26

Hannah: Isj, ja, NAV nevner vi ikke engang...

Eldeen

28.10.2012 kl.18:11

Åjåj! Det var da usedvanlig effektivt!

Tante Jul

28.10.2012 kl.19:43

Eldeen: Ikke sant? Jeg ble helt overrumplet, og hadde slett ikke forberedt meg på å begynne å se på flybilletter så fort... Men nå blir det tuuur!

gulltopp

31.10.2012 kl.18:08

I alle dager! :O

Wii, gleder meg til å lese om turen dere skal på!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits