Juleverksted

Nå er det sannelig ikke lenge igjen til mitt årlige juleverksted! Jeg inviterer alltid til juleverksted siste helgen i november, eller den helgen som har første søndag i advent i seg. I år var jeg faktisk lenge i tvil om hvilken helg jeg skulle velge, siden første adventssøndag faktisk er i desember i år! Det som ble utslagsgivende var at Mannen og barna har laget seg en egen tradisjon den helgen jeg har juleverksted (jeg kaster dem ut av huset, nemlig), og det er å dra til Skara og se på Tomteparaden der. DEN er på første søndag i advent, og da jeg fikk bekreftet det var valget klart.

Men her sitter jeg altså, flere dager inne i november allerede, og har ikke skrevet invitasjonene til juleverkstedet engang... Det er ikke akkurat holdbart. Kladden er skrevet, og programmet bør være relativt greit bare jeg setter i gang, men du vet... Å sette i gang er ofte det vanskeligste. Og så virker ikke printeren min når jeg vil skrive ut noe med farger på, så jeg har en liten utfordring der også. Men det skal være overkommelig, altså.

Jeg har i alle fall fått bestemt meg for bakgrunnsbilde til invitasjonen!

Dette fant jeg HER.

Skal dere også ha juleverksted i år?

 

Stikkord:

11 kommentarer

vaniljeogpepper

04.11.2012 kl.11:40

Dette ordner du i en fei tenker jeg..om ikke er det ikke verre enn å sende en tekstmelding eller rett å slett dukke opp på dørene å informere dem muntlig :))

Tante Jul

04.11.2012 kl.11:42

vaniljeogpepper: Det går nok ikke an å gjøre det på annen måte enn ved å sende invitasjon i posten. Alle sammen vet hvilken helg det er og omtrent hva vi skal gøre osv, men den røde konvolutten med Tante Jul-klistremerke hører liksom med...

vaniljeogpepper

04.11.2012 kl.11:48

..ok...men ,ja du finner vel ut av det regner jeg med -det viktigste er jo at blir gøy når dem faktisk kommer..jeg vet jo seff at du og vet det..det jeg prøver å si er vel -ikke stress,det er alltid en utvei! :))

Tante Jul

04.11.2012 kl.11:51

vaniljeogpepper: Takk :)
Det går så fint, at.

Sussing - Mannebloggen

04.11.2012 kl.11:51

Må si det er litt interessant det her :P Jeg måtte sjekke ut et par av sommermånedene for se om du selv der skrev om jul, og jup, det dukket opp. Hvordan klarer du i solsteiken å tenke på jul? Og hva synes du da egentlig om byer som gjerne setter opp julepynten i september. Jeg så for eksempel kakemenn allerede i August. :P

Åshild

04.11.2012 kl.13:31

Jeg har også juleverksted - men helt alene. Jeg setter av et par kvelder til litt klippe/lime og koser meg veldig.

Tante Jul

04.11.2012 kl.14:55

Sussing: Jeg tenker nok på jul litt oftere enn gjennomsnittet, men det er ikke slik at jeg går rundt i julemodus hele tiden. En klar fordel ved å ha det slik er at det ikke er lang vei til å tenke julegaver om jeg kommer over noe jeg vet at en eller annen vil bli glad for. På den måten blir det både bedre gaver og mindre utgifter (mere spredt, i alle fall). Og så er det forskjellige juleting å tenke på i de forskjellige månedene. Om våren, for eksempel, kan jeg plukke granskudd og lage granskuddsirup som jeg sparer og lager granskuddkarameller av om høsten og vinteren (de blir premier i adventskalenderen min!).

Det der med julepynt og juleting i butikkene flere måneder før jul diskuteres jo heftig hvert år. Jeg synes det er komplett unødvendig. De av oss som virkelig er opptatt av jul har da andre måter å få opp julestemningen enn å kjøpe tørre kakemenn i august. Å bake pepperkaker selv er jo det enkleste i verden. Og om jeg virkelig MÅ ha gløgg, ja, da har jeg jo alltid en flaske eller to stående i kjelleren fra i fjor...

johanne

05.11.2012 kl.18:01

Vi har ikke juleverksted sånn som deg , men vi har tradisjon med bålfest på vintersolverv . Menyen er Dansk kjøttsuppe med kjøtt- og melboller . Til dessert hadde jeg tilslørte bondepiker ifjor - tror jeg skal legge det inn som fast , for det var veldig populært .

Tante Jul

05.11.2012 kl.21:35

johanne: Den tradisjonen er heller ikke verst :)

Victoris Jul

06.11.2012 kl.20:19

Vilken fin blogg

Tante Jul

06.11.2012 kl.21:34

Victoris Jul: Takk skal du ha!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits