Julelys

Jeg gleder meg til julelysene kommer opp i gatene og rundt husene - akkurat nå er jeg likeglad med om det er for tidlig eller hva det er. Det er mørkt og trist og jeg har halsbetennelse og alt er bare bæsj.

Det var et år at jeg søkte på en serveringsjobb et sted i de østerrikske alpene i julen. Jeg hadde måttet bo på en hytte et par kilometer unna hotellet/spisestedet der jeg skulle ha jobbet, og det ville ikke vært noe annet å ta seg til enn å jobbe og å se på snøen. Da jeg søkte på jobben hadde jeg kjærlighetssorg over å ha blitt dumpet av en fyr - som rett og slett forlot landet og overlot til meg å pakke og sende tingene hans, prøve å kreve inn lønna hans fra det suspekte stedet han hadde jobbet og i det hele tatt... Dust. Nok om det.

Jeg fikk ikke jobben, og det var kanskje greit, for det var rundt juletider at jeg ble kjent med han som nå er Mannen min. Sommeren etter ringte de meg fra dette stedet i Østerrike og lurte på om jeg kunne komme ned noen måneder da i stedet, ,men da takket jeg nei. Litt dumt, for det var nok den eneste sjansen jeg hadde til å få et opphold på et slikt sted (med mindre jeg en gang tjener nok til å reise dit som gjest). Jeg liker Østerrike.


(Bildet er HERFRA)

 

Stikkord:

4 kommentarer

gulltopp

10.11.2012 kl.16:03

Men i alle dager... :O Godt det ble Mannen i stedet!

Du kan kanskje trøste deg med at det ikke hadde vært like fint som på bildet om det var sommer. I alle fall ikke like julete! :)

Tante Jul

10.11.2012 kl.17:12

gulltopp: Jeg er også glad for at det ble Mannen. Men jeg håper at jeg en gang får råd til å ta meg en desembertur til Østerrike allikevel!

johanne

10.11.2012 kl.22:49

La oss dra til Wien og høre på operetter og spise Wienerschnitsel og kalvelever og alt det andre gode .En gang .

Tante Jul

11.11.2012 kl.08:27

johanne: Jaaa, Wien!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits