I dag er det grått og trist

Det er tåke og regn, og været har lagt seg som en tung depressiv sky over huset vårt. Her inne går jeg omkring og hoster, og prøver å holde humøret oppe.
På en slik dag er det begrenset hvor mye det hjelper å tenke på at det bare er tre uker igjen til juleverksted, og 43 dager til julaften. Et duftlys med karamell (lysebrunt fra Rema 1000, det lukter SÅ mye bedre enn jeg kunne forvente, og det er andre gang jeg kjøper det) og Yankee Candle-smeltevoks med juleduft (Mistletoe and Fig) gjør sitt beste for å hjelpe til og gjøre det koselig i stedet for bare kjipt. Det fungerer, men bare såvidt.

Det som virkelig burde lette stemningen for meg er at i morgen formiddag setter vi oss i et fly og reiser til Spania! Hus- katte- og plantevakt er ordnet, billetter er betalt, boardingpass skrevet ut og jeg har pakket nesten en koffert av de fire jeg er ansvarlig for. Nå skulle jeg jo vært euforisk av reisefryd, og kost meg med å velge ut antrekk til tivolitur, handletur, middager med familien, middager med bare Mannen, event med jobben (joda, jeg får skviset inn det også, selv om dette er en ferietur), strandtur... Men alt sammen står for meg som et enormt fjell av ting som må gjøres, ting som skal rekkes og ting som kan gå galt. Hvorfor er det slik? Jeg håper virkelig, virkelig at denne følelsen gir seg når vi har funnet plasser på flyet, om ikke før. Hva er forresten greia med å ikke ha automatisk setereservering på Ryanair? Det er komplett idiotisk! Seks seter i hele flyet kan reserveres om du har med barn (og de var opptatt da jeg sjekket inn), og for meg skaper det STRESS å vite at jeg og barna skal stå i kø med hensynsløse hektiske medpassasjerer og sannsynligvis ikke få plasser ved siden av hverandre engang. Jeg vil bli RIK så jeg kan fly med et annet flyselskap!

Æsj. Jeg tar meg noen flere slurker med ingefærte og drar meg i gang.

 

Stikkord:

6 kommentarer

myruin

11.11.2012 kl.16:51

*misunne*

Spania hadde vært noe, eller egentlig hvor som helst.. Men her går jeg som en hval, venter på at permisjonen skal starte, alt er bare tungt og teit..

MEN så unner jeg deg og dine god tur også da!! Det får da være måte på smålighet.. :)

Tante Jul

11.11.2012 kl.17:04

myruin: Takkk! Jeg håper også at vi får en god tur.
Og jeg håper at den siste tiden av svangerskapet ditt går knirkefritt :)

Lady August

11.11.2012 kl.21:42

Riktig god tur og håper du føler deg bedre. Spania er jo ikke galt det på denne årstiden ;)

Tante Jul

11.11.2012 kl.21:56

Lady August: Takk, det skal bli godt med litt ferie nå.

gulltopp

20.11.2012 kl.23:09

Dessverre hjelper det lite hvilket flyselskap du flyr, å fly er bare... blæ uansett. Vi fløy Qatar til Maldivene, og det skal jo være det beste flyselskapet. Greit nok, det var ikke blå plastsoler og gult interiør, men akkurat like trangt og menneskene like idioter.

ps. På ryanair kan du reservere sete mot å betale litt for det, og det er SÅ verdt det. Da får du 'priority boarding' og går på først, uten kø, og setene er reservert til deg.

Tante Jul

21.11.2012 kl.07:05

gulltopp: Jeg vet at du kan reservere sete på Ryanair, men det er begrenset antall seter dette gjelder for. Og siden de fleste er i rekkene rundt nødutgangene er det ikke lov å reservere dem når du reiser med barn. Det er bare EN rekke som barnefamilier kan reservere, helt foran i flyet, men jeg var for sent ute til å få den. Men om vi skal på tur igjen skal jeg definitift prøve å få dem.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits