Urutinert blogger

Tenk at jeg har hatt denne bloggen i over fem år, og så har jeg fremdeles ikke lært meg de grunnleggende blogger-reglene! For eksempel husker jeg nesten aldri på å få tatt bilder av meg selv som jeg kan legge ut. Det er jo meningen at leserne skal ha et ansikt å assosiere til når de leser det jeg skriver, ikke sant? Vel, det hender at jeg glimter til, men det er slett ikke så ofte.
Så er det dette med mat. En ordentlig blogger tat bilder av alt han/hun spiser, i allef all når han/hun er på kafé eller restaurant og maten er fint dandert og slikt. I går kveld spiste jeg sverdfisk, en diger skive grillet fisk som dekket det meste av en lang tallerken, og den var kjempegod! Mannen og Kjellertrollet delte en paella som også så veldig god ut, og Sixten var supersjarmerende der han satt og sugde i seg spaghetti til den store gullmedaljen. Men hadde jeg med meg kamera? Neiiida.
Jeg hadde med meg kamera tidligere på dagen, da vi gikk inn på et lite konditori og kjøpte ekstreme mengder med kaker for nesten ingen penger, men da glemte jeg å ta bilde(!) Jeg er vel håpløs... Men godt var det, og koste oss gjorde vi.

Om en liten stund får jeg rable ned et innlegg med noen av de bildene jeg husket å ta, så får dere i alle fall litt å se på.

Turen ned hit gikk fint, forresten, og vi akter å kose oss MASSE!

 

Stikkord:

2 kommentarer

johanne

15.11.2012 kl.20:20

Jeg syns det er helt greit at folk som blogger greier å spise uten at jeg trenger å få se bilde av maten deres . Jeg har da vel fantasi ? Jeg har sett for meg både sverdfisk , paella og kaker . Men hva med lille Ruben , fikk ikke han i seg noe ?

Tante Jul

15.11.2012 kl.21:00

johanne: "Jeg vil ha INGENTING!" Det var temaet hans for kvelden, men han satt på fanget mitt og spiste opp all brokkolien min, og etterhvert fikk han i seg noen stykker pizza også, uten egentlig å legge merke til det ;-)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits