Cueva de Nerja

Vi har vært på huletur!

Noen mil på motorvei fra Benalmadena ligger Nerja, der de har en diger dryppsteinsgrotte. Den er visstnok den største, eller i alle fall mest anerkjente, i Europa, og var bebodd gjennom tusenvis av år. Det er gjort arkeologiske funn der inne som er datert helt tilbake til 24000 f. Kr.Det var naturligvis ikke lov til å bruke blitz der inne, så jeg har en hel mengde uskarpe bilder og vi brukte faktisk 8 Euro på å kjøpe det "offisielle" bildet som de tok av oss på vei inn i hulen. Men det får være greit.

Grotten var DIGER, og det var veldig fascinerende å være der, selv om vi bare tok en vanlig rundtur. Det finnes et annet alternativ også, der en får se mye mer (det er flere grotter forbundet med hverandre), men den får jeg ta en annen gang. Enten alene eller når barna er blitt ganske mye større.

HER kan dere se mer om grotten, om dere har lyst.

4 kommentarer

johanne

19.11.2012 kl.00:09

WOW de grottene er spennende . Men jeg kunne ikke tenke meg å bo der inne , tror jeg. Men kanskje hvis klima og forhold utenfor gjorde det nødvendig ,så . Men det blir dårlig med kjøkkenhage på et sånt bosted .

Tante Jul

19.11.2012 kl.09:11

johanne: Kjøkkenhagene sine hadde de på utsiden. Området har laaange tradisjoner med dyrking, blant annet avocado og sukkerrør.

Ingalill

19.11.2012 kl.11:35

Fasinerende, hadde vært artig å sett selv kjenner jeg.

Tante Jul

19.11.2012 kl.12:18

Ingalill: Hei Ingalill! Velkommen som aktiv bloggleser, dette er vel første gang du har kommentert et innlegg? :)
Jeg anbefaler absolutt en tur til denne grotten, om du får sjansen.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits