Julemarkedhelg

I går puttet jeg barna i bilen og kjørte til Oslo. Der besøkte vi storesøsteren min, og jeg fikk dra barnløs på Ikea om ettermiddagen. Og i dag dro vi på julemarked!

Da jeg var på reunion på Steinerskolen i høst ble jeg rent nostalgisk, og bestemte meg for at dersom det ikke kræsjet med mitt eget juleverksted ville jeg prøve å komme meg på Steinerskolens julemarked. På den i Bærum, altså. Siden vi nettopp hadde kommet hjem fra Spania var det litt seigt å bestemme seg for å ta turen, men det var en faktor til som spilte inn. Jeg har sikkert nevnt at jeg har en venninne som jeg har byttet julekalender med siden vi var atten? Siden juleverkstedet mitt er siste helg i november pleier vi å kunne gjøre det der. Men nå har det vært en del år da hun ikke har kunnet komme, så vi har måttet gjøre det på andre måter. Posten er naturligvis et alternativ. Men da jeg fikk vite at niesen min Kia heller ikke kunne komme på juleverksted ble det utslagsgivende. Hun skal nemlig også ha kalender, og da kunne jeg slå opptil flere fluer i ett smekk. Avlevere to julekalendere, gå på julemarked, handle på IKEA, være sammen med søsteren min og familien hennes. Det siste var spesielt fint, for de reiser bort i desember og blir lenge borte, så det var godt å få sagt hadet og god jul.

Hvis jeg orker legger jeg opp et par bilder her senere, men for nå får dere nøye dere med litt tekst.

Har dere hatt en fin helg?

 

Stikkord:

2 kommentarer

gulltopp

30.11.2012 kl.09:54

Det høres koselig ut! Og posten har blitt dyr! Om du skal sende en hel pakkeekalender sparte du sikkert en del på å ta turen dit.

Tante Jul

30.11.2012 kl.10:02

gulltopp: En ting som ergrer meg er at de har endret på formatprisene siden i fjor. De konvoluttene jeg brukte til å sende premier fra Tante Jul-kalenderen hadde en pris opptil 100 g eller noe, og tillegg om de ble tykkere enn 7 cm. Nå kan de bare være 3 cm tykke før de blir dyrere, så jeg må beregne omtrent 250 kroner ekstra på porto bare for det... Og det er bare om alle vinnerne er i Norge!
Men jeg elsker å sende ut premier, så det er verdt det :-)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits