Action på Steinerskolen

I helgen var vi på julemarked på Steinerskolen i Bærum, der jeg selv var elev i noen år (i min spede ungdom). Det var hyggelig men hektisk med to barn som ikke ville det samme som jeg.

Men de fikk kjøre hestevogn, i alle fall, og det var stas!


Jeg ser så vidt en glad liten Ruben bakerst i vogna. Hesten hadde bjeller på seletøyet, og de ringlet så fint!

En tur innom "grøtloftet" (som lå i første etasje) fikk jeg trumfet igjennom.


Men Sixten ville bare ha saft.

Barna var skikkelig trøtte og gretne på slutten, og det var nok jeg også. Da var det greit at begge sovnet kort tid etter at vi satte oss i bilen, og sov nesten hele veien hjem. To timer, nesten.Det var i grunnen litt av en tur. Jeg er glad for at vi kunne kjøre inn kvelden i forveien og overnatte hos søsteren min, ellers hadde det kanskje blitt i meste laget for oss alle sammen. Men julemarked er jo så kooooselig!

Kanskje jeg bare skal dra på den lokale Steinerskolen til neste år?

 

 

Stikkord:

3 kommentarer

- Hannah

29.11.2012 kl.13:45

Tror julemarkedet til Steinern i Trondheim skal være denne lørdagen men da feirer jeg bursdag med familie så går nok glipp av det :c Fint at du koste deg ^^

gulltopp

30.11.2012 kl.09:36

Nei, jeg synes ikke dere skal reise på den lokale neste år, for da får du jo ikke besøkt søsteren din samtidig! :) Så søt Sixten var med den lua, da. Og Ruben er fortsatt gylden og fin etter ferieturen! :)

Tante Jul

30.11.2012 kl.09:48

gulltopp: Ruben har alltid den fargen, han... Både Mannen og jeg var ganske gylne da vi var små, Mannen mest, tror jeg. Og Ruban har arvet hans farger.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits