Jeg hørte et dunk...

Etter at de siste juleverkstedsgjestene mine reiste i dag har jeg vært alene hjemme. Jeg valgte å fortsette å gjøre juleting, i sakte tempo og med vekt på akkurat det jeg hadde lyst til. Jeg hadde nettopp avsluttet et stort prosjekt og var midt i The Holiday (prosjektet kunne gjøres foran tv'en) da jeg hørte et dunk utefra. Jeg vendte blikket mot kjøkkenvinduet og så en høy bil med lys på taket parkert utenfor. Det var da merkelig... Høy henger hadde den også, så vidt jeg kunne se. Hva kunne det være?
Siden jeg ikke kjenner så mange som kunne tenkes å rygge opp foran huset mitt med en stor henger på en søndags ettermiddag gikk jeg forventningsfull mot døren. Der ute sto faren min! Han skulle hente moren min i Oslo i dag etter at hun har hatt stand på alternativmessen der, og så tenkte han som så at han like gjerne kunne ta en omvei (en omvei på et par timer, altså!) for å gi meg noe ved!

Tre paller hadde han med seg. Jeg trenger sikkert ikke å utdype at jeg ble veldig glad.

For å understreke hvor snilt dette er: Ikke bare gir foreldrene mine meg denne veden helt gratis, men de bor altså i vest-Telemark og jeg bor i Sarpsborg, Østfold. For å komme til Oslo kunne faren min ha kjørt E-18 hele veien, en tur på opptil fire timer, i alle fall med stor henger. I stedet tok han av ved Horten og tok fergen over til Moss, for så å kjøre sørover på E-6 (Oslo er nordover, for dere som ikke er lokalkjent) til Sarpsborg. Her lesset han av veden, og uten engang å takke ja til en kopp kaffe satte han seg inn i bilen igjen og kjørte nordover mot Oslo igjen. Oslo er bortimot halvannen time herfra. Han forlenget altså turen sin med en hel del mil og en time eller to. Vel fremme i Oslo skulle han sammen med moren min pakke sammen messestand, lesse bilen og kjøre hele veien hjem til Telemark igjen. De fikk en lang dag, begge to. Jeg regner ikke med at de er hjemme på noen timer ennå.

Tusen takk, H og K!

 

Stikkord:

4 kommentarer

aldrialene

02.12.2012 kl.22:56

Så god han er. Gull verdt!

myruin

02.12.2012 kl.23:23

åå, det er foreldrene sine det, snille snille snille!!

Heldig du er!! Og akkurat nå som det er meldt så kaldt fremover og da,- det var vel det han visste tenker jeg.. Passer på jenta si vettu! :)

Tante Jul

02.12.2012 kl.23:25

myruin: Ja, jeg er veldig heldig.

A

03.12.2012 kl.16:18

Så snill han er :) Men det er vel sånn fedre gjør for døtrene sine innimellom.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits