God morgen og gårsdagens vinner

Hurra hurra, det er mandag! Det betyr å stå opp tidlig, hutre meg gjennom frokosten (vi har ikke tent parafinovnen for året ennå, og elektriske varmeovner bruker vi bare i noen få rom. Derfor er det kaldt til jeg får fyrt opp i vedovnen) og vandre til bussen gjennom mørke og kuldegrader. I dag tror jeg at jeg blir litt forsinket også.

Men nok om meg. Gårsdagens luke viste meg og HK (Kusine Josefine) i full sving med en av favoritt-førjulsaktivitetene mine, bildet ble tatt på juleverksted i fjor. Oppgaven var å gjette (eller se) hvilken aktivitet det dreide seg om. Tyve svar kom inn, og nitten av dem gikk videre til trekning. Jeg har vel dyktige lesere!
Vinneren denne gangen ble Sprakfålen, og det gjør meg glad. Sprakfålen er den dyktige designeren som har laget kristtornkvisten min, og som jeg vil be om å illustrere om jeg en vakker dag får ferdig barnebokmanuset mitt. Dere kan kikke på illustrasjonsbloggen hennes (med adventskalender!) her.


Her er forresten gårsdagens produksjon av julelys, som jeg laget alene etter at gjestene mine hadde dratt. Jeg kunne like gjerne slå til når utstyret allikevel var fremme - det er en plage å rengjøre det, nemlig.

For å komme til dagens kalenderspørsmål kan du klikke her.

 

Stikkord:

Én kommentar

Gunilla

03.12.2012 kl.12:37

Tack kära Tant!

Så gott det ska bli!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits