....og DER begynte det å snø her også.

Jeg leser om desimetervis med snø i resten av landet, og onkel Rolf snødde nesten inne i helgen (åtti centimeter på to dager!) bare noen timers biltur unna. Men her i Sarpsborg har det vært bart enn så lenge. Iskaldt og tørt - gudskjelov, for jo tørrere luft desto bedre blir hosten min - men ingen snø. Da har det vært greit å ha julestemningen inni seg slik jeg nesten alltid har ;-)

Men nå ser jeg masse lette snøfnugg som danser forbi vinduene, så det blir spennende å se hva som skjer til i morgen tidlig...

 

Stikkord:

4 kommentarer

ladyaugust

04.12.2012 kl.23:58

Sove godt <3 Det er så vakkert å våkne til et hvitt nytt teppe som har lagt seg i løpet av natten. Det blir så lyst og kjennes nesten som man har lov til å starte med blanke ark :D

cassandraen

05.12.2012 kl.00:07

Det finnes ikke snø i Trøndelag heller... Håper på litt, da det gjør noe med stemningen i julemåneden. Koselig og fin blogg du har:))

A sin mams

05.12.2012 kl.06:50

Men her i Bergen har vi eit tynt fint lag med snø, og har hatt det ei vekes tid allereide. Uvanleg for oss. Eg er ikkje så glad i snø i byen - blir fort slapsete og glatt her, men det gjer det jo lysare. :-)

Tante Jul

05.12.2012 kl.06:52

A sin mams: For meg har det lyset utrolig mye å si! Men slaps liker ikke jeg heller.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits