Vinneren av luke 9

JAAA, vi har en vinner av luke ni også! Jeg trakk vinneren i dag morges, og fikk informert henne også, men så prioriterte jeg å gå ut i pausene på jobben i stedet for å skrive blogginnlegg, og etter jobb dro jeg rett til kirken på engleverksted. Dermed fikk jeg ikke tatt meg sammen til å skrive før nå.

Altså: I går viste jeg frem bildet under og spurte hvem som hadde designet den lille nissefamilien. Svaret kunne dere finne hos IKEA, eller så kunne dere bare huske på at jeg har snakket om denne designeren mange ganger før.

Det er nemlig ingen ringere enn Gunilla Byström som står bak de fine nissene. Det gleder meg at jeg har så trofaste lesere at flere av dere tilogmed husket at det er Sprakfålen hun kaller seg på sin egen blogg. Hurra for dere!
Det ble også en trofast leser som stakk av med seieren i dag - hun er i alle fall en trofast kalenderdeltaker. A sin mams kaller hun seg, og det er fordi hun er mamsen til hun som kaller seg A.
De to til sammen stakk av med en stor andel av fjorårets kalendergevinster, så nå har vi det nok gående igjen ;-)

Sånn for å avslutte dette innlegget legger jeg ut den fine kristtornkvisten som Gunilla har tegnet til meg. Hvis dere klikker på den kommer dere til kalenderen min så dere kan svare på dagens spørsmål. I dag handler det om et eventyr!

 
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits