Jeg skal vise den frem til alle sammen!

Kveldens engleverksted i Hafslund kirke var en skikkelig suksess. Vi hadde sendt ut invitasjoner til et par årskull i området, og til barnekoret, og skrevet at barna gjerne kunne ta med seg en venn. Men vi hadde ikke påmelding til arrangementet og vi ante ikke hva vi kunne vente oss. Erfaringsmessig er det en ganske liten andel som faktisk dukker opp når de får invitasjon i posten. Men i kveld talte jeg faktisk førtifem barn! Pluss en eller to voksne per barn (nåja, kanskje litt mindre enn en per barn i gjennomsnitt, for noen var der med to barn, og en mor hadde med seg alle fire). Kirken var full av klippende, klistrende, limende, syende, tegnende barn og voksne.

Og løpende. Jeg skal ikke glemme løpende.

Mine barn hadde tålmodighet til å lage én engel hver, og det var av den raske sorten. Etter det føk de rundt som to svette strikkballer resten av tiden. Men de koste seg.

Da Ruben var ferdig med sin lille engel var han ganske stolt, og han vandret avsted med den mens han sa "Jeg skal vise den frem til alle sammen!"
Han er virkelig veldig søt.

Jeg fikk fanget Sixten på bilde idet han sto stille et lite øyeblikk. Jeg fikk også fire bilder av bare alteret fordi han beinet inn bak det og gjemte seg...

Totalt sett var vi veldig fornøyde med kvelden, det var første gang vi forsøkte å arrangere noe slikt i vår menighet og det gikk jo over all forventning. Det blir nok engleverksted til neste år også. Verdt å ta med seg til neste runde er at vi kan jobbe med organiseringen, kanskje legge til en ekstra halvtime eller bedre på logistikken, og vi må gjøre en innsats for å skaffe enda flere frivillige som kan være med og hjelpe til. Men det tar vi da. I dag kan vi bare klappe oss selv på skulderen.

 

Stikkord:

5 kommentarer

Helene H. Vinnes

10.12.2012 kl.23:27

For en flott blogg du har ! :-)

Tante Jul

10.12.2012 kl.23:39

Helene H. Vinnes: Takk :)

cassandraen

10.12.2012 kl.23:53

Så hyggelig med slike juleverksted:)) Alltid like stas å finne frem julepynten og se hva barna har laget oppgjennom årenes løp:))

aldrialene

11.12.2012 kl.09:56

Noe så herlig! Men jammen er det tøft gjort å sette i gang et sånt opplegg :-)

johanne

11.12.2012 kl.13:25

Så fint at engleverkstedet gikk bra !

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits