Jeg glemte enda mer

Et par innlegg ned annonserte jeg vinneren av luke nummer sytten i adventskalenderen min (Selvesten). Det hadde jeg glemt å gjøre i går.
Men jeg pleier jo også å fortelle dere hva det riktige svaret var, og det glemte jeg altså i det innlegget også. Det må jeg jo fikse på.

Spørsmålet lød slik:

 

I filmen "Christmas in Boston", hva er favorittsjokoladen til Gina?

A: Mørk sjokolade med mandler

B: Hvit sjokolade med knuste peppermyntedrops

C: Melkesjokolade med crisp

Det var faktisk ganske interessant å se hvordan dere svarte. Jeg har lagt merke til at når en har alternativene A, B og C er det veldig få som svarer A. Til gjengjeld er det ekstra mange som svarer B, og slik var det denne gangen også. Jeg vet ikke om det er fordi vi nordmenn trives best midt i, vi liker ikke ytterligheter (i en lang rekke med offentlige toaletter kan du være ganske sikker på at de ytterste på hver side er minst brukt). Eller om det går automatikk i det, at vi lynraskt beregner vinnersjansene i prosent og glemmer å ta høyde for at A, B og C ikke er stigende verdier der vi bør ta sikte på gjennomsnittet.

Uansett. Det var veldig mange som svarte B, og noen hadde oppgitt grunner for det også. For eksempel at hvit sjokolade med knuste peppermyntedrops er såpass spesielt at enten må det være noe jeg selv liker eller så må det være Ginas favoritt. Selv synes jeg hvit sjokolade smaker pyton, og det kan ikke engang peppermyntedrops bote på. Ikke liker Gina det heller, så vidt jeg vet.
Ginas favorittsjokolade er mørk sjokolade med mandler. Det blir nevnt en eneste gang i en samtale i filmen, og en må ha sett filmen og i tillegg ha bitt seg merke i den ene replikken for å vite det. (Ja, grunnen til at jeg bet meg merke i det er at jeg også er veldig glad i mørk sjokolade. Med mandler.)

Det er fremdeles litt tid igjen til å svare på dagens spørsmål, og det er også noen få dager igjen med nye oppgaver og vinnersjanser, HER

.

Stikkord:

Én kommentar

johanne

20.12.2012 kl.00:27

Apropos dine funderinger om å velge midten for sikkerhets skyld , og at i en rekke med offentlige toaletter blir de ytterste minst brukt , kan jeg fortelle at JEG helst velger en av de ytterste . Fordi da har jeg bare nabo på èn side som kan følge med i detalj på hva jeg gjør . Hehe.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits