342

I dag er det 342 dager igjen til neste julaften.

342 dager er ganske lenge, og jeg håper at vi alle sammen rekker å oppleve mye fint på den tiden. Selv akter jeg å ha en fin vinter, vår, sommer og høst med den deilige familien min. Jeg akter også å treffe vennene mine så mye som jeg kan - erfaringsmessig er det aldri så mye som jeg ønsker, for de fleste bor et stykke unna (eller, det er vel heller jeg som bor et stykke unna dem...). Og så akter jeg å ta imot alle gode nyheter med åpne armer, og å få mest mulig ut av oppgavene jeg skal gjøre, både på jobb og på fritiden (les: i menighetsrådet).

Det der hørtes nesten ut som et dårlig kamuflert nyttårsforsett, ser jeg nå. Og så jeg som misliker nyttårsforsetter.

Men pytt, det er allerede midt i januar, så jeg kan kalle det et hverdagsforsett i stedet!

De røde kulene på inngangsparti-treet mitt henger fremdeles, de er den eneste julepynten jeg ikke har ryddet bort ennå. Det er dels fordi det krever at jeg tar med meg en skammel ut for å plukke dem ned, og dels fordi det blir så trist og grått uten dem. Jeg må prøve å finne noe sesongnøytralt å henge på treet i stedet, eller så må jeg male det. Har dere noen forslag?

 

Stikkord:

15 kommentarer

lisethelife

16.01.2013 kl.21:04

Fin blogg:)

kan du kommentere bloggen min også?:)

Tante Jul

17.01.2013 kl.00:02

lisethelife: NEI! Finnes det fremdeles folk som tar runder og skriver "fin blogg" på alt de kommer over, altså? Skam deg.

lisethelife

17.01.2013 kl.15:16

Jeg skrev fin blogg. Er det farlig?

johanne

17.01.2013 kl.21:18

De røde kulene er veldig fine i grå vintertid . Jeg syns de henger bra der . Men når det er sagt , så skal vel sånne trær være blå? Mitt blå tre tok stormen , så jeg må igang med et nytt.

Tante Jul

17.01.2013 kl.23:12

lisethelife: Takk for en ordentlig kommentar.
Du vet sikkert at det finnes folk som går inn på mengder av ulike blogger og limer inn den samme kommentaren, gjerne "fin blogg, kommentere tilbake?" og lignende, utelukkende for å øke sine egne lesertall - ofte uten å lese hele innlegget de kommenterer på, og iblant på seriøse eller personlige innlegg som hadde fortjent ordentlig oppmerksomhet og respekt. Slik ugjennomtenkt egenreklame har jeg lite til overs for.
Det at du forsvarer kommentaren din gleder meg, for det viser at du faktisk har husket hvilke blogger du har kommentert på, i allefall.

Tante Jul

17.01.2013 kl.23:13

johanne: Det blå treet mitt hadde blitt for morkent for en sesong til (det sto jo ikke på rot som ditt), og da jeg hentet dette var det ikke tørt nok til å males. Det er det sikkert fremdeles ikke, men jeg vil gjerne.

anonym

18.01.2013 kl.14:34

Lisethelife har rett, du kan ikke si at hun ikke leser innlegge osv.. Hun er snill å sier at du har en velig fin blogg, og du kommer ikke til å få lesere hvis du ikke gidder å kommentere tilbake til blogger, og skriver " skam deg" det er du som bør skamme deg..

Tante Jul

18.01.2013 kl.19:13

anonym: Jeg ER faktisk skamfull over å innse hvor forutinntatt jeg er, og over at jeg i det hele tatt tar denne diskusjonen. Faktum er at mange bloggere legger igjen kommentarer som den første lisethelife la igjen, med motivasjonen som jeg beskrev i min forrige kommentar. Dette er såpass velkjent og har blitt tatt opp av såpass mange at det regner jeg med at du også vet om. Og om du leser kommentaren min (min andre, altså) vil du se at jeg IKKE beskyldte lise for å ikke ha lest innlegget, her snakket jeg om "dem" som jeg antok at hun var en av.

Og her kommer jeg til det jeg egentlig ville si:
Lisethelife: Da jeg leste din første kommentar antok jeg automatisk at du var en av "dem". Om jeg hadde rett vet du best selv. Det er ikke riktig av meg å beskylde deg for noe jeg ikke har belegg for, og det beklager jeg. Skal vi si at vi er ferdige med dette nå?

19.01.2013 kl.15:13

Dusker? Fugler? Fugler er alltid fint! dessuten er det snart fastelaven- så kanskje fjær? de kan henge helt til påske, ihvertfall.

jonna

19.01.2013 kl.17:02

Åh, eller sånne her!

http://pinterest.com/pin/130182245450511846/

Tante Jul

20.01.2013 kl.22:46

Anonym: Dusker kan være gøy. Fjær har jeg hatt en gang tidligere, de ser ordentlig stusslige ut om det blir vått i været, men ellers er de fine. Og bånd er fint.

Tante Jul

20.01.2013 kl.22:49

jonna: Å, de var vel fine :)
Fuglene her spiser bare solsikkefrø, de er ganske uinteresserte i villfuglblandinger. Jeg kunne vel lage slike med bare solsikkefrø og kokosfett forsåvidt, men inngangsdørstreet mitt er en død gammel greie som jeg veltet i skogen og satte i en potte, så grenene ville nok ikke tålt vekten av en kaffekopp...

gulltopp

23.01.2013 kl.13:58

Kjøp en glitrende spraylakk og gå amok! :D

Og jeg må le av kommentarene over her... Herrlighet. Jeg tror så absolutt den første kommentaren var akkurat det du trodde at den var, man får jo se hvilke blogger som har sendt deg svar på sin egen startside på blogg.no, med den første setningen. Da har hun sikkert sett at du har skrevet "nei" og gått inn her og lest.

Og Anonym: Hva?? Mister Tante Jul lesere? Krise! Nå blir hun sikkert så opprørt at hun går og griner en skvett. NEI.

A

06.02.2013 kl.13:56

Åååå. Jeg elsker sånne krangler, men det er så krevende at jeg bare har gitt opp. Usj.

Tante Jul

06.02.2013 kl.14:50

A: Jeg er ikke særlig glad i dem selv, de er jo så meningsløse!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits